תת פעילות בלוטת התריס ותוצאות בדיקת שתן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר , אני נמצאת בשבוע 17 .
    ביצעתי בדיקות דם לפני יומיים ובתוצאות לדברי הרופאה ישנה תת פעילות של בלוטת התריס .התוצאות הן: 16.19-TSH-6.1 Free T4
    ובבדיקת השתן התוצאה- Leukocytes - 250 MOD Leu/uL כאשר חודשיים לפני ביצעתי בדיקות דם והתוצאות היו TSH-1.1. ובבדיקת השתן התוצאה הייתה Negative Leu/uL. בעקבות החג לא ניתן ליצור קשר עם רופאת הנשים שלי וקבעו לי תור רק ליום ראשון לאנדוקרינולוג .
    רציתי לדעת אם כדי לחכות או לפנות עוד היום למוקד חירום שהרי בדיקת האולטראסאונד האחרונה שלי הייתה לפני שלושה שבועות בסקירת מערכות ושם נרשם ממצא של מעט נוזל בלב של העובר וחוסר בנוזלים בשלפוחית.מה עלי לעשות?
    נטלי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין צורך לפנות למיון
    אפשר לחכות לתור ביום ראשון

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה