שאלת עגלה..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות מה שלומכן? חג שמח
    מישהי יודעת או שמעה על העגלה היפי ביבה ואם כן אייך היא? אהבתי אותה מאוד אני כמעט סגורה עלייה מישי שמעה המלצות או שיש לה אותה אשמח לחוות דעת!!!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה!!
    מה אין אף אחת שיודעת:(
  • טוב אז העגלה הזו היתה אופציה שניה בגלל שהבוק פלוס היתה קצת יקרה...
    בקיצור אחלה עגלה שבעולם מה גם שהאמבטיה שלה ארוכה יותר מהאמבטיות
    האחרות, 80 ס"מ מול 70 ס"מ שזה כביכול הסטנדרט.
    חוץ מזה יש לך 2 דגמים ביבה ביבו וביבה היפי. הביבו יותר כבדה,
    מאסיבית ורחבה וההיפי הרבה יותר קלה (הרמתי אותה) ויותר צרה.
    בעלי אהב אותה מאוד וכשהגיע הזמן לקפל אותה לא הצלחתייי
    כי היה צריך דחיפה קטנה עם הבטן על הידית ומין הסתם אני בהריון
    קשה לדחוףףף אז עברתי לבוק פלוס ובעלי התאהב.
    אם את שואלת אותי, ההיפי היא היחידה שהייתי מוכנה לוותר על הבוק פלוס
    בשבילה. היא גם לא יקרה כ"כ. מצאתי אותה במיי בייבי דאלית אל כרמל.
    ירכא ומוצצים לא מוכרים אותה ואפילו לא שמעו עליה.
    יחד עם חבילה די יוקרתית בדאלית אל כרמל + ההיפי הציעו לי ב6.5 אלף ₪.

מקווה שעזרתייייי!!!!

• נכון היום הייתי המוצצים ובאמת אין אותה שם הם לא מחזיקים בדגם הזה בכול מקרה יום שישי ב"ה אני הולכת.למיי בייבי בירכא ונראה אבל נראה לי שאני יילך עליה התאהבתי בה בצבע הטורקיז יואוו נדיר כמעט ורניתי טותה היום אבל אני ילך לירכא לראות ואז אני באמת יהיה סגורה תודה מאמי על המידע!!!!!
  • בובה אין אותה בירכא, יש אותה בדאלית אל כרמל

• טוב שאת אומרת לי אז אני ייסע לדליית אל כרמל
    תנקססססס!!!!!
  • קניתי את הביבה היפי ואני מאוהבת בה פשוט הדגם החדש עותר שלה זה הביבה ביבו אבל פחות אהבתי כי היא יותר כבדה והאמבטיה שלה יותר קטנה.בנוסף יש מוט ברזל מעוגל למטה בסל שהוסיפו לדגם הזה והוא ממש מיותר ומגביל מבחינת שימוש הסל.. הדגם הנוסף 5המשובח יותר של העגלה זה ביבה עלית אבל משום מה הפסיקו לשווק אותה וזה תמוהה בעיניי אז ויתרתי.. בקיצור אני מרוצה ממה שקניתי..הביבה היפי ומחכה כבר לחדש אותה.
  • שירין כמה עלתה לך העגלה? ומאיפה קנית אותה?
  • שירין כמה עלתה לך העגלה? ומאיפה קנית אותה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה