-
בעיה...
אם את תפני אליו ישירות זה סתם יגרום לאי-נעימויות במשפחה
אבל בעלך חייב להסביר לו שאתם מצפים ואתם צריכים את הכסף (אני משערת לעצמי שזה סכום לא קטן אחרת זה לא היה מזיז לך...)
אולי תזרקי משהו על כך שחסר לכם כסף בפעם באה שתיפגשו?
תמשיכי לשבת לבעלך על הראש בתקווה שזה יעזור
-
הרמיזות האלה לא עוזרות אף פעם. אני תמיד אומרת ...וואי יש מלא הוצאות..שכ"ד ליממודים חשמל מים...והתשובה של המשפחה :נו אין מה לעשות .
הם חיים בעולם משלהם
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
-
הרמיזות האלה לא עוזרות אף פעם. אני תמיד אומרת ...וואי יש מלא הוצאות..שכ"ד ליממודים חשמל מים...והתשובה של המשפחה :נו אין מה לעשות .
הם חיים בעולם משלהם
-
אסור לך להתערב! שבי לבעלך חזק על הראש שזה יבוא ממנו
-
וקנין למה לא להתערב זה הכסף שלי
חיכתי שנה שבעלי יזיז משהו לא עזר אולי אם אתערב זה יעזור
-
אצלינו, תמיד שלוקחים הלוואות יחסית גדולות, עושים את זה בכתב... (1000+ בערך)
כותבים שפלוני אלמוני לקח ממני כסך בתאריך כזה וכזה והתאריך שבו צריך להחזיר את הכסף לא יאוחר מהתאריך שנכתב ושני האנשים חותמים על המסמך.
כשאנחנו היינו לוקחים חובות או נותנים לאחרים, תמיד עושים ככה ואז שהתאריך מגיע, שולפים את זה החוצה ומראים ללווה (בדר"כ הוא כבר זוכר לבד, כי כשעושים את זה בכתב, אין מצב להתעלם....)
כמובן שהעותקים נמצאים אצל המלווה והלווה.
אני חושבת שתתני לבעלך לסדר את העניינים..
חכי עוד טיפה, רק בשביל בעלך כדי שלא יווצר מצב של ריב או ויכוח חס וחלילה ואז אפשר לאבד אח/גיס בכלל כסף.
חבל.
l]
-
לא שווה לריב בגלל כסף
משפחה היא קודם כל
אם עדיין לא החזיר אז כנראה שאין לו
מאמינה שמי שמלווה כסף מהמשפחה מחכה כבר להחזיר להם כי זה לא נעים להיות חייב
אני גם חושבת שאם מלווים לאח כסף אז כנראה שזה בידיעה שלא רואים את הכסף מיד וכשיהיה- יחזיר
אם אתם ממש צריכים עכשיו את הכסף עם ההריון והכל אז ממליצה שרק בן זוגך ידבר עם אחיו ואת אל תאמרי כלום ואם אין לאח להחזיר את הכל אז אולי שיחזיר חלק
אני מכירה אנשים שפשוט הפסיקו להלוות כספים כדי לא לריב וליצור אי נעימויות....
יום נעים לכולם
-
זה בדיוק מה שנעשה נפסיק להלוות
מדובר בעשר אלף זה הרבה מאוד בשבילי כרגע
ולאח הזה יש מספיק כסף ואת זה אני יודעת בוודאות
טוב נחכה עוד קצת..אבל ממש עוד טיפה כי כשהעצבים שלי יעלו לא יהיה אכפת לי לוותר על משפחה עם לאח הזה לא אכפת שזה גורם לריבים ביני לבין בעלי
-
זה בדיוק מה שנעשה נפסיק להלוות
מדובר בעשר אלף זה הרבה מאוד בשבילי כרגע
ולאח הזה יש מספיק כסף ואת זה אני יודעת בוודאות
טוב נחכה עוד קצת..אבל ממש עוד טיפה כי כשהעצבים שלי יעלו לא יהיה אכפת לי לוותר על משפחה עם לאח הזה לא אכפת שזה גורם לריבים ביני לבין בעלי
-
שבי לבעלך על הוריד ותשאלי אותו פעמיים ביום אם הוא ביקש
שיחזיר את הסכום.
אני פה חושבת שאת לא צריכה להתערב אני בטוחה שזה גם
אינטרס של בעלך שהכסף יחזור ואולי הוא יודע דברים שאת לא
הוא מכיר יותר טוב את המשפחה שלו ולא שווה לך להיכנס לעימותים
האלה תני לבעלך לשבור את הראש עם אחיו.
-
ממש חוצפן
אני שונאת אנשים כאלה.. את נותנת להם מכל הלב - אבל כשמגיע הזמן להחזיר פתאום הם שוכחים..
לדעתי במידה ותתערבי תיצאי לא בסדר בכל מיקרה מהצד של המשפחה שלהם
אבל מכיוון שזה סכום נכבד, היתי זורקת לו כל פעם עקיצות כאלה
ואומרת לבעלי שישב לב לריבים שגם גורם ביניכם, וזה ממש מתאים עכשיו עשר אלף זה כמעט חבילת לידה מלאה
-
זה לפעמיים מאוד בעייה להתערב בין אחים ולא הייתי נכנסת לזה גם אני בטוחה שאם היה לו להחזיר לכם כבר היה מחזיר
לפעמים עדיף את השלום בית מאשר ויכוחים מיותרים על כסף ... מאמינה שהוא יחזיר לכם לאט לאט !
אביבית