אמא טרייה- חייבת עזרה מהמנוסות מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    לפני כשבועיים ילדתי ואני מרגישה שקשה לי ואין לי כבר כוחות את ההריון הזה לקח לי זמן להשיג אחרי טיפולי פוריות לא קלים בכלל אני מרגישה אמא רעה שמתעצבנת על הבת שלה שהיא בוכה יותר מדי אני כבר בוכה מייאוש , אני עושה כל כך המון טעויות. ואין לי ניסיון...יש לי מס שאלות.
    1. אני לא מניקה, צריך כל פעם אחרי האכלה להרתיח את הבקבוקים או מספיק פעם ביום?? כי בכל זאת פלסטיק מוציא רעלים. (משתמשת בבקבוקים של מאמ)
    2. למישהי יש ניסיון עם סימילאק פלוס החדש? עד עכשיו האכלתי את התינוקת במטרנה ומאתמול בלילה היא עושה בעיות בקושי 60 אכלה. אז החלפתי לה לסימילאק שדווקא נראה מתאים לה.
    3. מרוב שהילדה צרחה כי היתה רעבה נלחצתי כל כך והכנתי לה מהר לאכול ושכחתי לסגור את הסימילאק. הוא היה פתוח ל 20 דק. זהו הלך עליו??? זה עלה לי יקר:( את השכבה העליונה זרקתי לפח...השאלה אם זה בסדר להשתמש בזה..לדעתכן..?
    4. לפעמים התינוקת רעבה אחרי שעתיים אני מנסה להרגיע אותה בכל השיטות מוצץ נדנוד הכל אבל היא צורחת ממש אז אני נותנת לה זה בסדר? סליחה על הבורות....
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק בשעה טובה

• היי שירה תודה על המענה
    יש טלפון לייעוץ אבל הם בטוח סגורים כרגע ועוד שעתיים היא צריכה לאכול ואני מתלבטת אם לתת לה מהסימילאק או מהמטרנה כי אני מפחדת שנכנס חיידקים לסימילאק או שזה יתקלקל למרות שהסרתי את השכבה העליונה
  • היי שירה תודה על המענה
    יש טלפון לייעוץ אבל הם בטוח סגורים כרגע ועוד שעתיים היא צריכה לאכול ואני מתלבטת אם לתת לה מהסימילאק או מהמטרנה כי אני מפחדת שנכנס חיידקים לסימילאק או שזה יתקלקל למרות שהסרתי את השכבה העליונה
  • לא חושבת שקרה לזה משהו בטח אם הסרת את השכבה העליונה. אבל אני עוד לא אמא
    ובטח לא מנוסה.
    אם הילדה צורחת מרעב אחרי שעתיים למה לא להעלות לה את כמות האוכל
    או שתתני לה...אם היא רעבה היא לא תירגע ממוצץ או נידנודים..
    בקיצור, כנראה שזה יהיה גם אצלי בקרוב :/
    תהיי חזקה שולחת לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה