מחכה לבטא.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חלפו עברו 12 ימים אחרי ההחזרה, הפעם עבר לי בקלות יחסית, אולי כי אני יודעת על בשרי שלא מספיקה תשובה חיובית עכשיו.. אלא לחכות 3 חודשים ראשונים ולהצליח להחזיק הריון בריא (אחרי שפעם קודמת עברתי גרידה ב שבוע 12 כי העובר פסק להתפתח..)

אז מקווה לטוב! לטוב ל-9 חודשים שלמים!

17 תגובות
עמוד 1
  • אמןן מאמי הלוואי שיהיו לך בשורות טובות אוףף אחרי כול מה שעברת די מספיק הגיע הזמן להריון תקין ובריא לתשעה חודשים עגולים שבסופם תחבקי את האוצר/ית שלך תעדכני מאמי מחזיקה לך מיליוני
  • טוב.. אז זה הולך ככה...
    בטא 548!!
    שזה מ-מ-ש גבוה!
    וואו - אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי?!!

הלוואי שהכל יעבור בשלום!! אין לי עוד כוחות לאכזבות..
  • איזה יופי!!!!!!!!!
    מאמי תחשבי חיובי!! זו התחלה טובה!
    שיהיה המון בהצלחה, תקין ויסתיים בידיים מלאות
    ממש משמח!!!!!!!!
    שיהיה בהצלחה

אשמח אם תשתפי על תחושות אחרי ההחזרה? האם הרגשת משהו?
    היה דימום?
    כל דבר שיכול לתרום לנו, הבאות בתור

איה
  • איזה יופיייי
    מזל טוב מאמי..

ליטלילי

• האמת - שהיתה לי תחושה, היו כמה תופעות שקרו לי גם פעם קודמת.
    היו לי סחרחורות במעבר משכיבה לקימה, היו לי כיווצים בבטן-ממש כמו במחזור,
    דימומים לא היו, בחילות ממש קלות (פעם קודמת לא היה בכלל), לפעמים את חושבת שאת מדמיינת מרוב שאת מחפשת..
    עכשיו נחכה לראשון, לבטא נוספת, מקווה שהכל יהיה בסדר!
    עוד לא מפזרת אבקה מסביב.. יודעת שהדרך עוד ארוכה..
    אבל - יש אור בקצה המנהרה (ככה אומרים..)
  • יואוו מאמי איזה כייף לשמוע מחזיקה לך אצבעות להכפלה מהממת ושהכול יעבור תקין ב"ה!!!!!
  • מזל טוב!!!!
    הריון ארוך ומשעמם ובידיים מפוצצות!!!
  • איזה יופי!!!! שיהיה בהצלחה ושהפעם ייגמר בידיים מלאות!
    מזל טוב (לשלב הראשון והקריטי)

"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״

• מזל טוב בטא מהממת!
    נראה גבוה בהחלט :) נראה לי תאומים
    בהצלחה והכפלה!!!
  • וואו שיהיה בשעה טובה! כל כך מבינה את החששות אחרי הפלה.
    איזה יופי באמת בטא מהממת555
    יש סיכוי לתאומים. מקווה בשבילך שיגיע מה שהכי רצית ושיהיה בריא.
    בהצלחה וחג שמח
  • איזה יופיייי שיהיה בשעה טובה ובהצלחה!!!
  • ואווו אחלה בטא... זה ביום ה 12 בטא כזו? אני בהריון עם תאומים ולי ביום ה 12 יצא רק 137 .. אחרי זה הבטא שלי התחילה לשלש את עצמה במקום להכפיל.. המוןמזל טוב ושימשיך קל ותקין
  • וואו! קודם כל הרבה מזל טוב!! שיעבור בקלות ובידים מלאות ומכופלות!

עשיתי אתמול עוד בטא, 3 ימים אחרי הקודמת ויצא לי 2124..
    החזירו לי 3 עוברים.. יש מצב לשלישיה?!??
    לא.. בכלל אין לחץ...

אצטרך לחכות שבועיים לבדיקת דופק, אני רק מקווה שהכל יהיה בסדר - מה שלא יהיה! אני כ"כ חוששת מה-10 שבועות הקרובים שיעברו בשלום!
  • ואווו זה בטא מטורפת,
    שימשיך תקין ומכופל, הכי חשוב מחשבות חיוביות!
  • וואו איזה יופי!!! רק מחשבות חיוביות!!! תהיי אופטימית! מבינה לליבך גם אני אחרי הפלה והאמת מהרגע שגיליתי שאני בהריון סירבתי לשמוח ולהאמין שזה באמת שלי אחרי כל הזמן שחיכיתי רק לתשובה חיובית כשהיא הגיעה פשוט סירבתי להאמין ואכן זה נגמר בהפלה... אז המסקנות שלי הן עם כל הקושי להיות אופטימיים!!! ומישהי אמרה לי ש"את את חובך לסטטיסטיקה כבר תרמת אז מעכשיו תקין ובריא" זו גם דרך לחשוב על זה בקיצור מזל טוב ענק ובשעה טובה ועדכני אותנו בבשורות טובות! שבוע טוב!
  • תיהי רגועה מאמי זה שעברת הפלה לא אומר כלום ושום דבר על ההריון הזה הפלות.קורות.המון ולא מעידות על ההריונות הבאים מאחלת לך הריון ארוךך עגול תקין ומשעמם שבסופו תחבקי את הבייבי או הבייבית של או שניהם בשורות טובותתתת
  • בשעה טובה
    המשך הריון ארווווך ותקין

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה