-
האמת לא קניתי אף פעם שום סט :) מיותר בעיניי ,קניתי מגן ראש בנפרד וסדינים חמודים פשוטים וזהו .לא שווה את ההשקעה .
ושמיכה גם אחרי גיל שנה איתמר לא אהב ,תמיד הלבשתי אותו כמה שכבות או שק שינה לגיל יותר קטן וככה זה חימם אותו ,את השמיכה הוא פשוט היה מעיף והכי מצחיק פשוט היה ישן עליה
-
גאונים קטנים, כשאני מכסה את איתן בשמיכה דקה ועוד שמיכה חמה יותר, הוא בועט את השמיכה החמה ונשאר רק עם הדקה
-
לא הייתי קונה ב400 שח , יש חנות בפ״ת ששם כל הסטים עולים בסביבות 250 (אותם סטים שעולים 350 בחנויות אחרות , עם כבסים או דובי וכו׳ גם סדין , שמיכה ומגן ראש)
מדובר על סטים למיטה . לעריסה נראה 140 פר סט
-
בדיוק אתמול קניתי סט לעריסה ב 110 ש״ח עם סדין מגן ראש ושמיכת פוך.
אז זה היה מיותר לקנות? רציתי לקנות רק מגן ראש בנפרד אבל לא היה להם בחנות...
לא היה לי מושג שאסור לישון עם שמיכת פוך עד גיל שנה, זה משהו שהוא ידוע?!
-
גם לי לא היה מושג- היצרנים של שמיכות הפוך ו/או בחנויות לא טורחים ליידע בעניין וזה ממש מקומם לדעתי.
כשקראתי מידע על טיפול בתינוק באינטרנט, מתאתי כתבה של בית חולים רמבם שבין היתר זה אסור ואז ביררתי גם בבית חולים בו ילדתי ומול גורמים רפואיים שונים - וכולם אמרו את אותו הדבר
אז יש לי 3 שמיכות פוך ששוכבות לי לחינם בארון...
-
הסט הוא רק לקישוט לפי דעתי , מעולם לא כיסיתי בפוך לא בעריסה ולא במיטת תינוק בתכלס זה מיותר !
במיוחד שניתן היום לקנות כל חלק בנפרד !!! למרות שבהזמנה האחרונה ללידה הקרובה הזמנתי סט כי עשו לי עליו מחיר כל כך טוב שלא היה אכפת לי לקחת את כולו ! אביבית
-
יש בשמיכה סכנת חנק ובנוסף גם חימום יתר של תינוק שגם יכולה להיות גורם למוות בעריסה ,אצלי הגדול היה פשוט זוחל בתוך המיטה ומשתמש בשמיכה בתור כרית מתחת לראש
-
אני לא חושבת שזה מיותר, כשאיילה היתה תינוקת, השתמשתי רק במגן ראש ובסדין ועכשיו שהיא כבר גדולה יחסית, אני מכסה אותה עם הפוך, חוץ מזה שלא מדובר בפוך עבה, הוא קליל ונעים ומותר להשתמש בו מגיל שנה בערך (תלוי במשקל התינוק)
החורף הזה אנחנו הולכים ליהנות ממנו... וזה נראה ממש יפה שכל הסט יחד.
מבחינת "חבל על הכסף"- אני עדיין חושבת שאפשר לקנות את כל הסט, רק שלעשות עם זה שימוש מאוחר יותר.
ממליצה על לורה סוויסרה. יקר, אבל שווה כל שקל. כיסתי המון פעמים (על 30 מעלות) ונראה כמו חדש. אין מישהו שלא נכנס לחדר ומחמיא.
l]