הריון נוסף? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא אני לא בהריון שוב

6 תגובות
עמוד 1
  • דילמה
  • גם אני בדיוק הייתי בדילמה קצת דומה לזו..ותמיד אני רוצה להביא עוד אחד ולפעמים פתאום אני אומרת לעצמי לא צריך לחכות לפחות שנתיים שנתיים וחצי..אבל אצלך זה משהו קצת אחר בגלל הטיפולים
    לפי דעתי תחכי לפחות לפחות 6-8 חודשים..

• גם הטיפולים וגם אני כבר בת 32. אידאלית אני גם תמיד חשבתי לתת לילד שנה וחצי בערך לפני כניסה להריון נוסף... אבל גם בגלל שזה לא בא בקלות וגם כי אני רוצה יותר משני ילדים בעז״ה...
    אני פשוט קצת חוששת.. אומרים שאחרי לידה הרחם ״חם״ וקל יותר להקלט להריון... מפחדת לפספס חלון הזדמנויות...
    קניתי סרזט בגלל ההנקה... זה קשה אבל נראה לי שאני אחכה לפחות עד שיהיה בן חצי שנה
  • פולה לי אין התלבטות אני לא אשמור על עצמי אחרי הלידה..
    לקח לי להגיע להריון הזה כ3 שנים ואני בת 33 אם ייקלט ייקלט ואם לא בעוד
    כ9 חודשים אחדש את הטיפולים!

• לפי דעתי אל תקחי את ה"סיכון" אולי תיקלטי יותר מהר ממה שאת חושבת לא בשביל משהו פשוט לפי דעתי זה נורא קשה לטפל בשני תינווקות אני עם אחד עם שערות עומדות אז מה יהיה עם 2.???
    בקשר לגיל אאמא שלי הביאה את האחרון(בטעות)בגיל 35 ואני מכירה עוד משהי שילדה בגיל הזה ונכון זה לא הכי קל וזה לא כמו ללדת בגיל 20+ בגלל זה הכי טוב תתני לילד קצת ליגדול לפחות שבעזרת ה' בעזרת ה' שתלדי מאחלת לך מכל הלב הוא יהיה לפחות בן שנה שנה וחצי ככה יהיה לך פחות קשה...

• ב"ה

זאת בהחלט התלבטות לא קלה כי אי אפשר לדעת מה ילד יום..
    אני נקלטתי עם איתמר 10 חודשים אחרי החתונה וזה היה נראה כמו נצח, כשאיתמר היה בן חצי שנה ניסינו שוב ולקח לנו שנה פלוס (עם הפלה אחת בדרך) ועכשיו לקח לנו 9 חודשים בלי תיכנון בכלל!!! נקלטתי בהנקה וממש לא חשבתי עכשיו על עוד אחד...
    ככה שמינמום הייתי מייעצת לך לחכות עד שהפיצקי יהיה בן חצי שנה ככה..
    הלוואי שתקבלי את ההחלטה הכי טובה בשבילכם ושהפעם זה יילך בקלות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה