סקר לנשים אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תוך כמה זמן חזרתם לקיים יחסים עם הבעל? והאם היו לכם תפרים שהשפיעו או לא?
9 תגובות
עמוד 1
  • חזרנו אחרי בדיקה של רופא נשים ,בערך 6 שבועות ואז גם בערך נגמר לי הדימום סופית ,בלי הפרשות ורדרדות ,חומות וכאלה כי בעלי שומר .
    היה לי תפר קטן ,בפעם הראשונה הוא קצת הציק בפעמים הבאות בקושי הרגשתי כבר את התפר ... מה שחשוב שהאיזור יהיה ממש משומן היטב ,חוץ מזה להכנס ממש ממש לאט ובעדינות ,בכל זאת המקום עדיין רגיש ,ואך ורק כשאת גם רטובה .!!!
  • לא היה לי תפרים
    אחרי חודש
    אבל עם פחדים

• זה בהחלט מפחיד

• ואו זה היהלי בהתחלה כל אפצי או שיעול קטן היה כואב לי שם..אני רק נזכר בזה

• ממש לא מעודד...חחחח

• לא היה לי פנימי ,זה רק חיצוני ,עשו לי ממש קוסמטי ,אבל עדיין יש רגישות מסויימת לכן הדגשתי שלא לעשות על יבש (אגלה לכן סוד ,בהנקה הכל הרבה יותר יבש שם )
  • משתמשים ב KY

• ב"ה

חודש אחרי בערך, בשניהם, בראשון היו תפרים וממש פחדתי, בשני לא היו.
    מומלץ לחכות 6 שבועות עד לבדיקת רופא..
    הפעם אני אקפיד על זה...
  • אם אני זוכרת נכון זה היה אחרי 6-7 שבועות וזה היה ממש כמו בפעם הראשונה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה