היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבן שלי כרגע בן שנה ו-9 ואני אמורה ללדת עוד חודש וחצי.אני אשכחר עריסה חצי שנה ואז אצטרך להשתמש במיטת תינוק שלו לאחותו ולקנות לו מיטת מעבר,הוא יהיה בן שנתיים ו-4 בערך. השאלה אם זה לא גיל קטן מדי?מה הייתן עושות?והאם צריך מיטת מעבר או לקנות כבר מיטת נוער רגילה כדי לחסוך במקום איחסון? (אין לי כ"כ איפה לאחסן דברים מיותרים)
3 תגובות
עמוד 1
הילדים שלי עברו שניהם לפני גיל שנתיים. למה מוקדם מדי? הוא לא מנסה לטפס מעל הסורגים? (אולי שלי שובבים במיוחד) בקיצור- נראה לי בסדר גמור!
הי, אצלי הבנות עברו כל אמ. בגיל שונה, טליה בגיל שנה ותשע ורוניה בגיל שנתיים וחצי. תלוי בקטנטן שלך. בגדול אפשר מיטת נוער אבל כזאת עם דופן שימנע נפילות....
נהוראי היה בדיוק בגיל שנה וחצי שעבר למיטת מעבר תהל עברה למיטת התינוק ולו קנינו מיטה מגודרת משני הכיוונים
היה מאד קטן בשביל זה, היום אני מודה אבל רק מבחינת לצאת להסתובב במיטה הוא דווקא ישן יפה עם כרית ושמיכה כמו גדול אז קיבלנו בהלוואה משכנה מיטת תינוק נוספת
לפני כחודשיים החזרנו אותו למיטת המעבר והוא בשל לגמרי מכינים אותם מראש, נותנים להם קצת זמן להסתגל מציצים כל רבע שעה בלילה אבל לבסוף משתלם.