היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות יקרות, אני עוקבת ונעזרת בפורום מזה זמן מה, ואתן פשוט מקסימות!! והגעתי למצב שאני צריכה גם את עזרתכן. אני ובעלי מנסים להרות מזה שנתיים, עם הפסקה באמצע עקב הליך רפואי שעברתי אבל ברוך השם אנחנו עובדים על זה. לעת עתה הבדיקות שלי ושל בעלי יצאו תקינות. אחד הקשיים שלי להרות הוא שהמחזור שלי לא סדיר ואני לא מצליחה לתפוס את יום הביוץ לא עם טסטים ולא עם מדידת חום, ניסינו הכול. הפנו אותנו למרפאת פוריות ועכשיו אני צריכה לקבוע תור. הרופא שלי אמר לי ששם יעשו לי מעקב בעזרת אולטרסאונד בעקבות הביוץ כדי לגלות את יום הביוץ, ואם יהיה צורך גם אעבור תהליך של הזרעה. אם יש מישהי שעברה את זה כבר ויכולה להסביר לי מה כרוך בכך, מתי עושים את הבדיקות אולטרסאונד האלה וכמה פעמים בשבוע? והאם יש חשיבות למרפאה שאליה אבחר ללכת? אני כבר מוכנה להתחיל ופשוט מבולבלת... מקווה שתוכלנה לעזור לי!!
תודה רבה!!!
"ומי שיש לו אמונה בכוחותיו ובעצמו הוא יעשה את המרחק שבין חייו לחלומו"
4 תגובות
עמוד 1
היי חמודה, קודם כל שיהיה המון בהצלחה! שתעברי למרכז פוריות תתחילי לעשות מעקב זקיקים שזה אולטרסאונד ובדיקות דם לעקוב אחר הזקיק הדומיננטי והביוץ שתתדעי אותו בוודאות מתי שתעשי מעקב אם אין לך מחזורים סדירים או ביוץ...יתנו לך טיפול בכדורים שנקראים איקקלומין או זריקות לבטן תלוי בגישה של הרופא....
הזרעה זה הליך מאוד פשוט שנעשה כמו בדיקה גניקולוגית...מחדירים צינורית דקה לרחם ומזריקים את הזרע לאחר שעובר השבחה
את המעקב זקיקים את מתחילה ביום שהרופא אומר לך....ובערך כל שלושה ימים עד שרואים זקיק שגדל ואת בדיקות הדם בהתאם
איה
איה יקרה,
המון המון תודה! אני קצת רגועה יותר ומאוד מקווה שהתהליך שאני אתחיל בקרוב יביא לנו ילד בקרוב מאוד!! שתזכי לכל שחפץ ליבך. המון תודה.
נ.ב- המשיך לעדכן
היי יקרה,
לנסות שנתיים זה לא קל, ובטח לא כשהבדיקות מראות תוצאות תקינות. הכלים שהרפואה היום מציעה ממקדים אותנו מאוד ועוזרים לנו להיות בתיאום עם הגוף שלנו כדי להגיע למטרה הסופית - ועל זה אין עוררין.
כמובן שללכת למרפאת פוריות, ולעבור את השלבים הבאים לקראת הכניסה להריון - אלה צעדים חשובים. בנוסף לאלה, הייתי גם מציעה לך להתבונן ברגשות שלך ושל בעלך סביב כל הנושא הזה של להיות הורים. מה זה אומר להיות אמא מבחינתך? מה המשמעות של ילד בשבילך? אני מאמינה שיש תהליך שצריך לעבור בדרך ללהיות הורים, לאו דווקא ארוך, שבסופו מגיעים להבנה. מוזמנת לשתף :)
רינת
היי רינת, קודם כל תודה על התמיכה! אני לגמרי מסכימה איתך. אני חושבת שגם פסיכולוגית יש לנו חסמים שמונעים מההריון להתרחש. בשנתיים בהם אני נשואה גילו אצלי סרטן בצוואר הרחם חמישה חודשים לאחר שנישאנו. עברתי ניתוח, קוניזציה של צוואר הרחם שהסירה את הסכנה, וחמישה חודשים לא יכולנו לנסות גם להרות. הלחץ, החרדה וגם הטראומה שהגוף שלי עבר אני בטוחה שיש לזה קשר. בשנתיים הללו הפסקתי לעשן, ירדתי עשר קילו ואת כל זה עשיתי מתוך מחשבה שזה יעזור לי להרות. אני לא חושבת שלפני שנתיים הייתי מוכנה להורות כפי שאני מוכנה היום, ישנם תהליכים בחיים שאנחנו צריכים לעבור והסיבה לכך מתגלה רק בדיעבד. אני יודעת שבזכות כל מה שעברתי אני אעריך יותר את המתנה הזאת ולא הראה בילד משהו מובן מאליו שבא אליי בקלות.
רק הלוואי שזה כבר יקרה! :) וגם לך יקירתי!!