בנות יקרות , אני אומנם חדשה לכן,אבל אפשר לומר שאני מוותיקות הפורום, תמיד מתעדכנת מרחוק מה קורה עם כל אחת . אספר בקצרה על עצמי,אני אוטוטו בת 36 נשואה ללא ילדים כבר כשנתיים וחצי בתוך מעגל טיפולי הפוריות , עברתי מספר רב , אפשר לומר רב מאד ,של טיפולים שלא צלחו, לצערי .אבל ,לא למטרה זו נכנסתי לשתף , את הסיפור המורחב שלי אשתף אתכן בהזדמנות אחרת .
נכנסתי לשתף אתכן בחוויה טובה שקיבלתי מהטיפולים, כן תתפלאו אבל יש משהו חיובי מהטיפולים האלה...
בתוך כל המעגל של השגרה של הזריקות הבדיקות השאיבה ההחזרה המתח שמורט עצבים ,האכזבה היאוש והתסכול ,יום אחד מישהי בזמן המתנה לבדיקות סיפרה לי על סדנא שהיא עברה לפני מספר שנים והמליצה לי להכנס לאינטרנט ולהתרשם ,
קוראים לסדנא "עוברות את זה אחרת" .
נכנסתי והתרשמתי , אפילו מאד!!! פתאום קיבלתי תחושה שאני שפויה ונורמלית ,הקנאה שקיימת אצלי על כל אישה הרה ,נורמלי , חוסר רצון ללכת לאירועים וכל מה שאנו חוות זה למעשה שפוי ונורמלי .
דיברתי עם שירי , המנחה של הסדנא, בחורה מדהימה שבעצמה עברה טיפולי פוריות שצלחו ..
החוויה שלי מהסדנא היא הרבה מעבר למילים שאפשר לשתף , זה הרבה יותר למעשה שינוי עצמי שחל בי והסביבה הרגישה ,מצאתי לי אחיות למסע הקשה והכואב ,שתמיד תומכות מעודדות ומפרגנות ,
הייתי מחכה בכיליון עיניים כל שבוע למפגש , היתה לי התעסקות שקשורה בטיפולי ולא רק בטיפולים, דרך להתמודד עם האכזבה והכשלון , להאמין שהגוף שלי מסוגל ויכול ,והכי חשוב שמגיע לי להיות אמא ואני אהיה אמא !!!
אתן יכולות להיות בסביבה מאד מבינה ותומכת (בן זוג,משפחה ,חברות) אבל מניסיון אישי אני הרגשתי שזה המקום הכי חם ותומך שמצאתי בעבורי בתקופה כל כך קשה .
אני ממליצה לכן בחום ובאהבה להכנס לאתר ולהתרשם :
http://shiriankonatovias.co.il/אשמח לענות לכן על שאלה או התלבטות ,
מאחלת לכולנו הצלחה ובקרוב מאד שנחבוק את היקר מכל !!