באיזה שבוע הלכתן להזמין חבילת לידה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כרגע בשבוע 24 .

13 תגובות
עמוד 1
  • אני בשבוע 28, עדיין לא הסתכלתי אפילו על מחירים וזה היריון ראשון שלי, אבל אני נראה לי ממש אדישה!! אני יודעת שנכנסים לחודש 6 אפשר כבר להזמין
  • אני בשבוע 27, בעזרת השם מחר נלך לעשות את ההזמנה אבל רק כי העגלה שרצינו נמצאת כרגע בהנחה של 1200 ₪, אחרת היינו ממתינים עוד חודש בערך
    מה שכן, מסתבר שהשידה והמיטה זה הזמנה ברוב המקומות ולא במחסן בחנות (כמו בהום סנטר לדוגמה) אז צריך חודש מראש אם לא חודשיים.

תתחילי לעשות מחקרים תסתכלי על דגמים ברשת ואפילו תיגשו לחנויות, הכי טוב לראות בעיניים
  • אני בשבוע 28, עדיין לא הסתכלתי אפילו על מחירים וזה היריון ראשון שלי, אבל אני נראה לי ממש אדישה!! אני יודעת שנכנסים לחודש 6 אפשר כבר להזמין
  • תודה בננות:)

• אני הזמנתי בשבוע 27.... הכל כמובן ממתין בחנות עד הלידה
  • אני לא התחלתי לברר אפילו
    זה נראה לי ממש מוקדם ...
    אפילו שאני מתחילה שבוע 25 זה נראה ממש ממש מוקדם וכאילו יש עוד מלאאאאאאאא זמן עד אז
    חחחחח אז בנתיים לא התחלתי אפילו לרחרח
    נראה בע״ה רק עוד חודשיים אני אתחיל לבדוק ולברר דברים ..
  • הלכתי לקבל הצעות מחיר בשבוע 23, עשיתי את הקניה בשבוע 30

• בהריון הזה הזמנתי בשבוע 33-34 אביבית
  • אצל אייל הזמנתי בערך בשבוע 30
    סקר שוק עשיתי מוקדם יותר

עכשיו אין לי המון מה לקנות רק קצת בגדים והדברים הקטנים
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• שאלה מצויינת שגם אני רציתי לשאול את הבננות
    השבוע הלכנו רק לראות מחירים כי הכל כמובן שונה מבארץ ואני לא יודעת כלום
    (בלעדיכן- לא הייתי יודעת מה זה אמבטיה........)
    בכל אופן, הלכנו לחנות חדשה ומהממת שפתחו כאן השבוע כדי לדעת סדר גודל של כספים כדי לדעת כמה לחסוך (אנחנו רוצים לשלם במזומן)
    הכי כיף היה לגלות בגדים של פוקס בייבי בחנות הזו!!!!!

חג שמחת תורה שמייח לכולן! ולידות קלות לאביבית ולשיר ולשאר התשיעיות
  • אני עדיין לא בחודש שישי אפילו...... זה בטח עוד מוקדם בשביל זה לא?

יום נעים לכולם
  • אני נכנסתי לשביעי..
    הייתי בחודשיים האחרונות בכמה מקומות סתם בשביל להתלהב מהדברים..
    לא באמת בדקתי מחירים וכאלה...
    מתכננת לעשות התחלת שמיני
    מה אתן אומרות? זה בסדר או מאוחר מידי???

• לדעתי עדיף לסיים עם זה בחודש השביעי
    לכי תדעי איך תרגישי בחודש השמיני ואם יפלו עלייך כל מני ריקושטים שיגרמו לך לדחות כל פעם את הרכישה
    מה שגם, כפי שציינתי בהתחלת השרשור, מיטה ושידה זה בהזמנה וזה מינימום חודש מראש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה