גירוי יתר אחרי זריקה אחת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אתמול בשעה טובה התחלתי טיפול ראשון להפריה,
    פרוטוקול קצר, מינון פי שתיים ממה שהייתי מזריקה..
    בהזרעה שניה שעשיתי הזרקתי כשבוע וחצי גונל אף מינון 100 וכמה ימים אחרי הזרעה היו לי כאבי בטן חזקים שלא יכולתי ללכת זקוף- מסתבר שזה גירוי יתר קל שעבר אחרי כיומיים..
    אתמול הזרקתי גונל במינון של 187 ובלילה היו לי כאבים חזקים שאני כבר מכירה כגירוי יתר קל..
    למזלי זה עבר בבוקר, אני צריכה להזריק גם היום ואני פוחדת שזה יחזור על עצמו ואף יחמיר..
    את הרופא אראה רק ביום ראשון..
    ממש בא לי שהטיפול יצליח.. ואני מקווה שלא יעצרו את הטיפול..
    למשהי מכן קרה שהיה גירוי והמשיכו..
    הרי בהפריה הכמויות אדירות כך שבטח כמעט תמיד יש גירוי, לא?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי סאל...
    גם אצלי המינונים גבוהים (225 ומעלה) וכמעט תמיד יש גירויים... תחושות מציקות ולא נעימות, כאבי ראש, בחילות...
    אבל זה לא היה גירוי יתר.
    אני לא יודעת אם עוצרים טיפול, אולי רק משנים אותו...

תעדכני את הרופא שלך מחר זה הכי חשוב

תעדכני..

בהצלחה מאמי ושבוע טוב...

ליטלילי

• היי,
    בדקת שאין ציסטות לפני שהתחלת את הטיפול?
  • היי, כן לולי, לפני שנתן לי טיפול עשה בדיקה וגם הייתי על גלולות שבוע לפני, כך שלא אמורות להיות ציסטות..
    פעם שעברה אמרו לי לשתות הרבה במהלך טיפול כדי למנוע גירוי יתר..
    שתיתי היום כ2 ליטר, אני אראה אם תיהיה תגובה כם לזריקה של היום ולפי זה נמשיך,
    אולי הגוף חטף שוק מהמינון הגבוה אחרי הפסקה של כחודש..

תודה בנות..
  • יהיה בסדר סאל... הלוואי שהחודש תבשרי לנו על בטא מהממת!!

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה