עזרה דחופה ,איך לספר בעבודה חדשה על ההריון ומתי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלתי עבודה חדשה לפני כחודש בדיוק שבתי היתה בת שלושה וחצי חודשים ..לרגע לא חשבתי שאני בהריון ..ושבוע וחצי אחרי שהתחלתי עשיתי בדיקה ויצא חיובי.המעסיקה לאחר שבוע עבודה קראה לי לשיחה ואמרה שהיא ממש מרוצה ממני ושהיא שומעת מבנות במשרד שאני ממש טובה ויעילה וכו׳..ושהיא נותנת לי עוד חודש ניסיון כביכול כדיי לבחון אותי (מכירות בביטוח) .עכשיו כשגיליתי שאני בהריון אני ממש מפחדת להשאר בלי עבודה ולבלות את כל הזמן הארוך שנותר לי בבית בלי עבודה ,כסף ותנאים שלאחר הלידה .מה לדעתכן עלי לעשות?האם היא יכולה לפטר אותי ? מתי כדאי לשתף אותה בזה. ?אציין שעוד לא עשיתי בדיקת דופק או דם רק בדיקה ביתית .. אשמח לעזרתכן תודה רבה ושבת שלום
7 תגובות
עמוד 1
  • אני מורידה לך ציטוט מאתר של דיני עבודה -
    "החוק קובע כי אישה חייבת לדווח על הריון עד השבוע ה-18. ברור כי מעסיק אשר לא דווח לו על הריון עלול לחוש כי ישנה בעיית אמינות עם העובדת (דבר היכול לפגוע בעובדת בעתיד). היות ומערכת היחסים בין עובד למעביד הינה מערכת יחסים עדינה הבנויה על אמון וכבוד הדדי, הסתרת הריון עד לשלב האחרון האפשרי בחוק עלולה לעמוד לרועץ לעובדת (בעיקר עובדות צעירות וחדשות)."

הכל תלוי באיזה שבוע את. אם את ממש בהתחלה אני הייתי ממליצה להמתין שבוע שבועיים שתספיקי להראות לה שאת באמת שווה וחבל לוותר עלייך.
    אני גם חושבת שלספר לפני החודש השלישי זה לא דבר חכם אז אם עדין לא הגעת לשם זה התירוץ שלך.
    רק תזכרי שאחרי שתספרי יהיה קצת יותר קשה לפטר אותך
  • אל תמהרי לספר עד חודש שלישי..
    בנתיים תוכיחי לה שאת טובה ורק אחרי שהיא תהיה בטוחה בך תספרי לה
    אין לך מה למהר בחודשים כאלה
    תנסי למשוך את זה כמה שאפשר זה לא עיניינה!

• אני נכנסתי לעבודה חדשה כשהייתי כבר בחודש שלישי, וסיפרתי רק לקראת סוף חודש חמישי...
    לא היו עם זה שום בעיות ב"ה

זה תלוי מאד איך הבוסית שלך...

בהצלחה בכל אופן
  • מיכלושית קודם מזל טוב !!!!!!
    הייתי מחכה עוד קצת בכל זאת לא קיבלת אישור לתקינות ההריון
    בנתיים תראי לה איזו תותחית את !!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מזל טוב קודם כל!
    אל תספרי עד שתראי שהכל בסדר, ובנתיים שיעבור לך תקופת המבחן.

בהצלחה!

• מזל טוב מתוקה

• תודה רבה לכן :) אבל חוקית היא יכולה לפטר אותי? מישהי יודעת ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה