באיזה גיל הכנסתן את הילד בפעם הראשונה לגן??? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה מפחיד זה! חשבתי על זה הבוקר ופשוט התחלתי לבכות כמו מפגרת...
14 תגובות
עמוד 1
את הגדול בגיל שנה וחודש
את איתי ביום ראשון בגיל חודשיים ושבוע ,חוזרת ללימודים לחצי שנה אחרונה . בילד הראשון גם נחרדתי רק מהמחשבה להכניס את התינוקי שלי לגן ,עם איתי עשיתי הכנה נפשית עוד לפני שבכלל עשיתי אותו ,היה לי 9 חודשים להתרגל לרעיון . ידעתי שאצטרך לחזור מהר ללימודים ועדיין בחרתי להכנס להריון . מה שמקל על התחושה שלי זה שהוא יהיה במשפחתון עד 13:30 -14 ויקבל רק חלב אם שאוב .
קשה נקרע הלב. אבל מה נעשה אין לנו ברירה כל כך :(
את הגדול שלי הכנסתי בגיל שנה וחודש... את הקטן בגל 7 חודשים ואת הדרדס שבבטן לצערי הוא ילך בגיל שולשה חודשים...
גמני חשבתי להכניס בגיל חצי שנה.. אבל רק לחשוב שאני אהיה בלי משכורת 3 חודשים עושה לי לחץ בגוף
אני הכנסתי בגיל שנתיים וכן זה קשה לנו יותר מאשר להם
את הגדולה שלי הכנסתי בגיל כמעט חצי שנה ואת איתיוש אני מכניסה עוד חודש שיהיה בן 7 חודשים זה קשה קשה קשה אני מבחינתי נשארת איתו בבית אבל הבנק קורה לי להכניס כסף
תאמינו לי שאם לא הבנק, הכל היה נראה ורוד יותר
הקטנה שלי עדיין אצל המטפלת בנתיים היא אצלה, מאמינה עד גיל שנתיים לא רוצה להתחיל לחשוב על זה אפילו
l]
הכנסתי בגיל 8 חודשים ואני מאוד מרוצה..הילדה התפתחה יותר במעון..כמה שזה קשה זה גם טובת הילד והכי חשובב גם לטובתך שיחזור יהיה ללך יותר סבלנות לטפל בו.בהצלחה.
מיכל
את שני הילדים שלי הכנסתי בגיל חצי שנה עכשיו ככל הנראה אצטרך להכניס בגיל 3 חודשים כי יהיה לנו קשה 3 חודשים להיות בלי משכורת לנו הרב ה יותר קשה מאשר להם , במעון הם מתפתחים הרבה יותר מהר וטוב
כמה שזה קשה כמובן שילד חייב מסגרת ולהיות עם ילדים בגיל שלו זה עושה לו רק טוב אני מתחילה להרגיש את הלידה מתקרבת זה מרגש אותי בטירוףףףףףף!!!
אייל היה אצל מטפלת מגיל 5 חודשים ( מטפלת ל 5 ) ולגן רק בגיל שנה ו9 חודשים