התלבטות אם ללכת למיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי זה קצת דחוף, אני שבוע 27 היו לי בשעה האחרונה 3 פעמים של כאבים חדים מעין דקירות במרכז הבטן התחתונה. לא יודעת אם ללכת למיון? ואני בשמירת הריון עם צירים מוקדמים אבל הכאבים האלו לא צירים
12 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מרימה טלפון לאחות בקופ"ח לשאול לדעתה
    אין לי מושג....
    תרגישי טוב ותעדכני אותנו
  • מציעה לך להתקשר לאחות בקופת חולים ולשאול
    תרגישי טוב

• אם זה עבר ואת מרגישה תנועות עובר כרגיל אני הייתי מחכה אם זה ממשיך או חוזר על עצמו הייתי הולכת להיבדק למען השקט הנפשי שלי.....
    תרגישי טוב!!!!!
  • אם זה עבר ואת מרגישה תנועות עובר כרגיל אני הייתי מחכה אם זה ממשיך או חוזר על עצמו הייתי הולכת להיבדק למען השקט הנפשי שלי.....
    תרגישי טוב!!!!!
    תרגישי טוב!!!!!
  • גם אני חווה כאבים ודקירות כאלה לפעמים..ממליצה לך לשתות קצת ולשכב לנוח.במידה והדקירות האלה לא נירגעות אז תיפני למיון.אולי התעייפת היום או עמדת יותר מדיי וזה גרם להתכווצויות חדות של איזה שריר שם..ותעקבי כמובן אחרי תזוזות.
  • מה שלומך ?????

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• שירן לא עדכנת מה קורה איתך
    הלכת למיון? הכאבים הפסיקו ?\

תעדכני
  • היי תודה על העזרה,
    כן הלכתי בסוף למיון, אחות בקופ"ח לא הצלחתי להשיג וחיכיתי מעל חצי שעה בקו, אכן צוואר הרחם התקצר שוב אבל עדיין זה באורך תקין, היו כמה צירים במוניטור אבל מעבר לזה הכול בסדר. שחררו אותי הביתה אמרו שאין מה לעשות להמשיך את הטיפול שיש לי ולנוח, זה לא היו צירי לידה.
    בקצת קריאה באינטרנט הבנתי שזה בסדר שבשבועות שלי (27) הצוואר מתחיל להתקצר ולהתכונן ללידה... מישהי מכירה את זה או שלא הבנתי נכון?
  • ?? ??? ???? ????? ?? ?? ?????? ??? ???? ???????
  • שירן
    שמחה לקרוא שאת בסדר
    האם את בשמירת הריון מלאה בבית? שוכבת במיטה? לא עובדת?
  • כן שמירה מלאה כבר חודשיים וחצי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה