שרשור "מה המצב"...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    אני רואה שיש בנות חדשות.. ובנות ותיקות.. ובנות שהיו וחזרו..
    והמוןןןן התחלות חדשות, בשורות משמחות...

אז מה דעתכן על שרשור מצב?

אני אתחיל...
    אני אחרי שנה וחצי של נסיונות, טבעיים וגם לא טבעיים.. עשינו כבר הזרעה אחת עם הורמונים והפריה בפרוטוקול קצר שני הטיפולים לא צלחו...
    היינו בחודש של החגים בהפסקה )היה לי מאוד קשה.. תחושות של בזבוז זמן.. בעיקר כשגיליתי בחודש הזה על אשתו של גיסי שבהריון ועל גיסתי- אשתו של אחי שבהריון וגם חברה טובה...(

אז החודש אנחנו נתחיל פרוטוקול ארוך. אני מאוד מתרגשת ומאוד רוצה שהפעם תהיה הפעם!!! מקווה מאוד ומחזיקה אצבעות!!!

אז...... מה שלומכן? איפה אתן עומדות?

מאחלת לכולנו שנה טובה ומוצלחת, הריונות מהירים ובריאים.. המון נחת שלווה ורק רק רק בשורות טובות!!

ליטלילי

2 תגובות
עמוד 1
  • היי קודם כול לא להיתייאש תמיד יש אור קצה המנהרה.. מוכר לי הכאב שחשים כששומעים שמישהי מהסביבה הקרובה בהריון זה טבעי לגמריי.. המצב שלי ניראה בחתימה למטה..555555555 טפו טפו טפו...שיהיה לך המן בהצלחה
  • היי ליטלילי,
    אמן והפרוטוקול שלך עכשיו יהיה האחרון והמצליח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה