אנדריישלי !!!! בשעה טובה !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי נכון את הסרגל שלך
    תאומים שבוע 10? בשעה טובה ,עגול קל ול9 חודשים לפחות !!!
16 תגובות
עמוד 1
  • אמן אמן אמן!!!!!!

• [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• בשעהטובהההה ! אביבית
  • ואו לא ציפיתי לשרשור לכבודי כאן.. אכן כן אני בהריון עם תאומים לא זהים אחרי הרבה טיפולי פוריות ..אני בעצמי עדיין מנסה לעקל את כול זה כי בכול מקרה קל זה לא יהיה וכבר עכשו כניראה אצתרך לצאת לשמירה כי אני בהריון בסיכון גבוה וגם עם המלצה למנוחה מולטת לשבוע בבית בנתיים כי היה לי דימום קל אז זה נקרא "הפלה מאיימת" ... מישהו יודע מאיזה שבוע ביטוח לאומי מאשר שמירה? ותודה ענקית לכן בנות הפתעתן אותי עם השרשור לגמריי...

• המון מזל טוב!!!
    אני גם כמוך, עם תאומים לא זהים אבל כרגע בשבוע 25.
    לפי מה שהרופא שלי אמר לי, הוא נותן שמירה בשבוע 28 עם תאומים (כל עוד אין בעיות כמובן), כי אז ביטוח לאומי לא לוקחים סיכונים ומאשרים אפשר לומר אוטומטית.
    הכי טוב נראה לי שתשאלי את הרופא שלך בשבוע קצת יותר מתקדם ו...אולי אפילו תרמזי לו שכבד לך וכאלה...
    וכמובן שיהיה בהצלחה!
  • איזה כיףףףףף!!!
    המון מזל טוב יקירה!!
    איזה אושר! יודעת וזוכרת שדרכך לא היתה קלה בכלל!!!
    שימשיך תקין!!

• אחרי טיפולים עם תאומים!! וואו נהדר
    שיהיה בשעה טובה
    ותנוחי מלא
    ובעזרת השם שהכל יהיה מצויין
  • שוב פעם תודה ענקית לכן בנות על היחס...inbarit אני רוצה לדבר עם רופאת משפחה היום מה היא תמליץ לי לעשות כי יש לי המלצה מסורוקה למנוחה למשך שבוע (ולא משלמים לי על הימים האלה) ואני מפסידה המון כסף על השבוע הנ''ל כי אני אמורה לעבוד משמרות ליליות..
  • וואוו זה מרגש!!! מחזיקה לך אצבעות! תשמרי על עצמך.... :-)

• ב"ה
  • וואוו איזה כיף ומרגש!!!
    שיעבור ההריון בקלות בבריאות ובידיים מלאות

• יאאא איזה כיף איזה יופי בלי עין הרע!!!
    כל כך רציתי לראות הודעה כזאת ממך אפילו שאנחנו לא מכירות..

שיהיה בשעה טובה וימשיך ההריון 9 חודשים תקינים משעממים ובריאים
    ולידה טבעית בעיתו ובזמנו בידיים מלאות! אמן
  • מזל טוב!!!
    שיהיה בשעה טובה ובקלות :)

אני הייתי בשמירה משבוע 6 עד 13 בגלל דימומים, וביטוח לאומי אישר לי.
    בשבוע 13 בערך הפסיקו הדימומים ואז חזרתי לעבודה.

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה