שאלות לאחר קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. בשעה טובה ילדתי, בקיסרי, וההוראות היו לא להרים יותר מ- 4 ק"ג ב- 6 השבועות הקרובים.
    התינוקת כבר שוקלת 3.500 ק"ג והיא בת שבוע וחצי. אני משערת שהיא תמשיך לעלות ולעבור את ה-4 ק"ג ב-6 השבועות הקרובים. האם עליי להימנע מלהרימה כשתגיע ל-4 ק"ג? או שאני יכולה להרים אותה גם לאחר שתעבור את ה-4 ק"ג בקרוב (אני מניקה ולכן חייבת להרימה)?

2. כמה זמן מותר לי ללכת בקצב האיטי שבו אני הולכת כעת לאחר הקיסרי? הכוונה אם אני יוצאת לעשות סידורים, ארוחת שישי אצל המשפחה, בית קפה וכדומה...

3. חמישה ימים לאחר הניתוח הוציאו לי את הסיכות מהחתך הביטני. נאמר לי על ידי האח שהוציאם להזהר ולשמור על האזור במשך 6 שבועות. האם עליי להיזהר כ-6 שבועות מיום הניתוח או 6 שבועות מיום הוצאת הסיכות ואז בעצם עליי להיזהר ולשמור במשך 7 שבועות על איזור הניתוח?

שבת שלום,
    עדי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. את יכולה להרים אותה
    2. את יכולה ללכת בקצב הרגיל שלך, אין צורך ללכת באיטיות
    3. מיום הניתוח

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה