תשיעיות השמיעו קול .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נו יש חדש !?
    סימן !?
    משהו באופק !?!

אצלי לפחות שום כלום , הבוקר קמתי בשגעת מתחילה לנקות לסדר בעלי אומר שבי שבי יום שבת היום אמרתי לו רק את המקלחת רק את החדר שלנו רק ורק ניקיתי חצי בית אביבית
7 תגובות
עמוד 1
  • קוקוריקו תרנגול.. אבל אני רק בתחילת התשיעי, לא אני עושה את הפקק.... מה אתן אומרות? פתאום חזרו להיות הרבה תנועות חזקות וברורות, יכול להיות שזה סימנים מקדימים ללידה?...
  • אני חשבתי שהסופש אני יולדת, זהו...אז זהו שלא!
    נחתי המון והרגשתי יותר טוב!
    אומרים שאחד הסימנים ללידה קרובה זה הצורך
    לקנן=לנקות את הבית ולסדר לקראת...אביבית אולי את קרובה???

מה עם שיר???

• אני כבר חודש בתקופת קינון עוד מעט יוצא הצבע מהקירות חחחח או מהרצפה ! אין מה לנקות או לסדר יותר מחפשת תעסוקה ... בכח !
    אביבית
  • אביבית ומה עם אחותך? היא גם בתשיעי לא??
    אתן מתכננות על אותו בית יולדות???

• אני אחרי
  • אחותי עדין לא ילדה היא 40 +3 ימים ואני מחר 40
    אחותי עם צירים לא סדירים כבר שבועיים פלוס ושום כלום !!!
    אנחנו לא יולדות באותו המקום אני בסורוקה והיא בתל השומר בע״ה !!!
    אבל אמא שלי בסרטים של ממש שעדין לא ילדנו ... הם טסים היום והיא לא מאמינה שלא תיהיה עם הבנות שלה לראשונה בלידה ! היא יודעת שאני אף פעם לא מגיעה למשוער ואחותי כבר עם צירים המון זמן וגם המשוער שלה כבר עבר .....

מה שבטוח נעדכן אותם רק אחרי הלידה בע״ה שלא ייכנסו ללחץ !!!

אחותי הגדולה בתפקיד אמא מחליפה אביבית
  • ב"ה

וואי אביבית איזה קטע שאתן שתיכן צריכות ללדת בהפרש ימים בודדים בלבד!!

חחחחח........................

איזה באסה שאימא לא תהיה , אמא שלי בסרטים כי בלידה של חגי היא לא הייתה ( כי לא הספקנו להודיע לה ,ילדתי בשבת אחה"צ ואנחנו שומרי שבת ).....

יאללה קישטא לכי כבר לחדר לידה.......................
    בקרוב אצלי ..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה