שבוע טוב- התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב-
    הבת הקטנה שלי בת שלושה חודשים בעוד חודש אני חוזרת לעבודה ואני רוצה להתחיל להרגיל אותה להירדם לבד. עד היום היא נרדמת לי על הידיים ורק אחרי חצי שעה בערך מניחים במיטה.
    מה אתן אומרות היא קטנה מדי כדי להירדם לבד?
    דבר שני שחשוב לציין זה שמאז שהיא בת שבועיים היא ישנה רק על הבטן( כשהיא על הגב היא לא מצליחה לישון) איך גורמים לה להירדם לבד? היא כל הזמן מרימה את הראש
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • לגבי שינה על הבטן - ממש ממש לא מומלץ בגיל הזה! את חייבת להרגיל אותה לישון על הגב, בן פורת יוסף יש סכנה גדולה יותר בשינה על הבטן
    לגבי הירדמות לבד, קודם כל תתחילי בזה שתתני לה לשכב לבד במיטה עם מובייל או ספר של מיטה מבד- שיעסיק אותה ולא אנשים... שתלמד להיות עם עצמה, מוצץ אם את נותנת לה, עוזר גם להרגעה שלהם. לכבות אור ואצלי עוזר לשים על הראש את השמיכה, לוודא שנשאר מקום כניסה לאויר, ולהשאר במעקב וברגע שנרדמים להזיז את השמיכה מאזור הפנים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה