היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי צירים ולא מסוגלת להרדם מן הסתם רוב הצירים אני מרגישה כשאני שוכבת הגיוני?? גם אתמול הייתי עם צירים עד 3בלילה ואז נירדמתי אוף הלוואי שהם יתפתחו ללידה ומחר אוכל לבשר בשורות טובות אי"ה אצבעות?????
12 תגובות
עמוד 1
יאלללללה.. עשיתן פקק רציני!!!! יש חדש???? לידה קלה וידיים מלאות מותק
יאלללללה.. עשיתן פקק רציני!!!! יש חדש???? לידה קלה וידיים מלאות מותק
שיתחרר הפקק עוד היום בעזרת השםםםםם!!!! לידה קלה.. שתיצאי בידים מלאות ובריאות מחכות לעידכונים:-)
נו יש חדש !?!?!? אללה מאמוש׳ לידה קלה ומהירה בע״ה !!! ובקרוב אצלי גםםםםםםם אביבית
ב"ה
הכל אשליות!!!!!
קינון קינון בשעתיים האחרונות יש לי צירים מהבטן כמו בלידה האחרונה ... מתזמנת היו כמה רצופים והפסיקו ועכשיו היו עוד כמה ... הייתי בשירותים הבוקר מעל 6 פעמים אני יודעתתתת ממש שהגוף מכין את עצמו ללידה יש לי תחושה שזה היום ... אבל בנתיים לא מפתחת ציפיות !!!
אביבית
ב"ה
אביבית
ב"ה
אביבית
יא הייתי בטוחה שמההודעה המקורית שלך אתמול בלילה ועד עכשיו כבר תספרי לנו שאת בחדר לידה, ולא שקיפלת 3 מכונות כביסה! חחחחחחח יאללה קדימה, אנחנו לא אוהבות פקקים פה ללדת ללדת ללדת
בנות בהצלחה לכולן ושתהיה לידה קלהההה מה שבטוח שיום א הבא אני משחררת פה פקק
ב"ה
שושי!!!!
איזה כיף לך שאצלך יש תאריך שבטוח הוא בחוץ,
יום ראשון הבא אני אמורה להתחיל מעקב הריון עודף! ( אם לא אלד עד אז ),
לא יודעת כבר מה לעשות!!!!
היום אני לבד עם הילדים אחה"צ ואני מעולפת!!! ישנתי איזה 9 שעות במהלך 4 הימים האחרונים בגלל הכאבים ואני לא מסוגלת לראות בעיניים!!!!!
אני פשוט סחוטה.......... אוף!!!! ולשכב ממש כואב לי!!!! הצילו..............................