שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר היקר,

בהמשך לשאלותיי הקודמות אבקש לפנות בשאלה נוספת.

אני ובעלי מנסים להרות זה כבר 3 חודשים אך ללא הצלחה ( ראוי לציין כי עברתי מה שנקרא הריון כימי בתקופה זו).

האם זה מעיד על בעיה כלשהי והאם מומלץ בשלב זה לפנות לצורך קבלת טיפול ו/או יעוץ רפואי כלשהו.

היו כאלה שהמליצו לי לנסות רפואה סינית...

בנוסף, אודה לתשובתך איך ניתן לשפר סיכויי הריון ( מעבר לזיהוי מועד הביוץ הרי שאצלי זה מדויק ואני הולכת לפי זה).

לתשובתך האדיבה אודה מראש.

שרלין

שרליני
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

3 חודשים זהו פרק זמן יחסית קצר של נסיונות להרות, מה עוד שהצלחת להרות (אם כי לא לשמור על ההריון) בזמן זה. לכן, עוד אין סיבה לחשוב כי משהו לא תקין ו/או שיש בעית פוריות
    במידה ויש משהו שנראה או יכול להיות תקין מבחינת הווסת, ביוץ, זרע או בעיות גניקולוגיות בעבר אז יש מקום להקדים את הברור. אך במידה והכל תקין אפשר לחכות ולהמשיך לנסות במשך כחצי שנה לפני שעוברים ברור של אי פריון.

למעט תזמון יחסי המין על פי ערכות ביוץ אין הרבה עוד לעשות
    רפואה סינית היא טובה אך אין הוכחה חד משמעית כי עוזרת בתחום זה

בהצלחה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה