למה? למה? לידה אמורה להיות ברוך??? :-( - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהו מוכן להסביר לי למה אני כל כך לא בא לי לחשוב על הלידה?
יש לי כזו מתנה ואני בכלל לא מתלהבת קשה לי
ניסיתי היום קצת לברר לקראת הלידה שלי. וזה כל כך מסובך!
צריכה לקבוע תור טרום ניתוח- גם אם אני מתכננת לידה רגילה צריכה להביא לשם גינקולוג כירורג ושאר ירקות.
ואני מרגישה שאני פשוט מתכוננת לקרב אבוד מראש.
פשוט רק בידיים של בורא עולם. וזה מפחיד וקשה לחשוב שאנו ללא שליטה. באמת שה' ירחם עלינו! אין לי מילים.
12 תגובות
עמוד 1
עברת 3 לידות וקשה לך המחשבה על הלידה ? חלקנו מתקרבות ללידה הראשונה תתעודדי, יהיה בסדר
אצל שני זה קצת אחרת אם אני זוכרת נכון לא? קיסרי משהו?
מותק מציעה לך לזרום ולעשות מה שאת יכולה, לא להכניס את עצמך לסרט בטרם עת! תתעייצי עם מי שאת צריכה כדי שהדברים יילכו כמה שיותר חלק באותו יום ואל תשכחי שזה לטובתך ולטובת העוברוני זה רק לכמה שעות ותצאי בע"ה בידיים מלאות ותתאוששי כמה שיותר מהררר!!!
סושי, את חמודה. אבל אין לי ברירה. אני חייבת לבדוק את האופציות כבר עכשיו המקרה שלי מאוד נדיר בארץ. וצריכה משהו שיהיה לו כיוון איך הוא הולך ליילד אותי.
מנסה לא להכנס לסרטים אבל לא יודעת את מי לשאול ואיך. וזה יותר קשה מאשר הניתוח עצמו (שגם הוא זוועה........
אפשר לשאול למה זה מסובך כל כך?.... אולי תצרי קשר עם איזה דולה, אולי היא תדע לכוון ולעזור לך? בהצלחה יקרה, בע"ה יהיה בסדר....
עברתי 3 ניתוחים כירורגים (חוץ מ-2 קיסרי) בין הלידות. הלוואי ודולה היתה הפתרון נשמע כמו נס...........
מאמי!!!! אני ממש נעצבת לקרוא את זה...באמת יש לךמתנה ענקית.. העיקר שתהיו בריאים..זה הכי חשוב..לי היו סיוטים מניתוח בגלל הכאבים של הקיסרי...אז לידה ראשונה של הבן ילדתי בקיסרי ואת השנייה בלידה רגילה..ובשלישית..את כבר יודעת...לאהייתה לי ברירה! תרגישי טוב שולחת לך חיבוקים!
תודה תותי נשמה! מנסה להתייעץ עם חברות עם נסיון בנושא. וגם עם גורמים רפואיים. יודעת שבסופו של דבר יהיה בסדר גמור. וזה רק נסיון וצריך להיות בשמחה. זה לא קל...
וואווו
לא ידעתי פייס: ortal_hori
אם את מהמרכז - אני יכולה לתת לך שם של רופא ענק. הוא מקבל ברמת אביב ובבני ברק, אם את במכבי אז יש לך השתתפות בערך 70%, יש עוד קופה שעובדת איתו, אולי מאוחדת, אני לא בטוחה.
אני מהמרכז. ומכבי... מי הרופא?באיזה בי"ח הוא עובד?
ד"ר בן דוד. הוא מנהל מחלקת יולדות (אם אני לא טועה) בלניאדו. הוא ממש מקסים.