הדרכת אחיות לפני הפריה- נחוץ או מיותר? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אשמח לשמוע מנסיון אלו שעברו, האם זה מומלץ ללכת להדרכה או שאפשר לוותר.. אני אמורה לעשות באסותא ראשון..
12 תגובות
עמוד 1
היי אני לא מוותרת על זה.. אפילו שנאמרים דברים שאולי כבר שמעת או יודעת... והולכת לכל הדרכה לפניי ההפריה. בכל פעם זה שונה, הזריקות משתנות, הסוג המינון הזמנים, הפרוטוקול... כדאי לשמוע לכל מקרה לדעתי
ליטלילי
לא זכור לי שהציעו לי בכלל - אבל למה לא ללכת? זאת פעם ראשונה שאת הולכת להפריה, כדאי לקבל את כל האינפורמציה שיש, שאולי לא תקבלי מהרופא..
ברור שללכת לא לוותר על זה !!!
וואו, לא חשבתי שזה חשוב.. הרי את הזריקות אני כבר גם ככה עושה..
מה עושים שם? מסבירים על תהליך ההפריה? זה סרטון? ללכת עם הבעל?
בהחלט ללכת. נכון שיש יוטיוב והכל, אבל עדיין... ברגע באמת זה יכול לחסוך לך שאלות. אני בעד ללכת עם הבעל. למרות ששלי היה כ"כ מבוהל מעניין הזריקות שלא הייתה ממנו תועלת בפועל...
אני לא כ״כ מבינה.. ההדרכה זה לזריקות?? את זה עשיתי אצל האחות בקופ״ח.. אני כבר די מיומנת בזריקות לצערי אז אם זה רק זה.. זה מיותר..
אשמח לקבל תיאור קצר מה עושים בפגישת הדרכת אחיות לפני הפריה.. במיוחד באסותא ראשון.. אם יש משהי שעשתה שם..
סאל, נורא מוזר לי שיש לך אפשרות בחירה אם ללכת או לא לי בכל פעם לא נותנים את התכנית בלי הדרכה....
הם מכינים לי את התכנית, את הפרוטוקול, קוראים לי להדרכה. בה מסבירים איך הולך להץנהל החודש (כל חודש שונה מהקודם) מסבירים על החומרים החדשים השונים מהחודש שעבר (לרוב זה משתנה, תרופות וזריקות מתווספות או משתנות)
וזהו...
אבל אף פעם לא הייתה לי אופציה לוותר על השלב הזה וגם אף פעם לא חשבתי לוותר עליו... זה חלק מהתהליך
למה את לא רוצה ללכת? כבר הסבירו לך הכל ונתנו לך תכנית והסבירו על הפרוטוקול וקיבלת מרשמים? (אצלי כל זה קורה בהדרכה...) אז אם כן, אולי אצלך זה באמת מיותר ליטלילי
בבדיקה הראשונה הרופא נתן לי מרשמים להכל- גונל אף, מונפור ואוביטרל וצטרוייד ואמר שעושים פרוטוקול קצר, חתמתי על מסמכים ומילאנו שאלון ואמר לי להתחיל עם הגונל- מינון כפול מהרגיל.. אחרי 4 ימים של זריקות חזרתי לבדיקה מסתבר שהגונל לא הזיז לי?! יכול להיות שהגוף פיתח חסינות??
הרופא אמר לעבור למונפור- 4 קפסולות ביום במשך 3 יום ומחר אני שוב אצלו.. בתקווה שיש התפתחות.. ויתן לי הנחיות להמשך הטיפול.. המונופור היה חדש אז הלכתי לאחיות בקופה וקיבלתי הדרכה.. כך שאת הזריקות אני כבר מזריקה.. על השאיבה קראתי שצריך להיות בצום 6 שעות לפני.. מה יכולים לחדש לי בהדרכה? דיברתי היום עם האחיות הם אמרו שאם אני כבר מכירה את הזריקות אז אין כ״כ מה לחדש.. אמרו לשמור צום ולבוא חצי שעה לפני כדי לסדר מסמכים..
אני חושבת שעיקר ההדרכה זה על זריקות שאת זה אפשר לעשות בקופה.. הם מראים סרטון או משהו שמסביר על התהליך?
לי לא הראו סרטונים או משהו... אם יש לך כבר מרשמים והסבירו כבר על הפרוטוקולים והזריקות אז באמת ניראה לי שמיותר לשמוע הכל שוב.....
(:
ליטלילי
סאל, הלכת בסוף....?
ליטלילי
היי ליטל, לא הלכתי בסוף.. דיברתי עם האחיות בטלפון, אמרו לי שאם אני כבר מכירה את הזריקות אין להם מה לחדש, רק לשמור על צום 6 שעות לפני..