שבוע טוב ומבורך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    המחזור שלי מגיע בדר"כ בין 28-35 ימים. (מחזור אחרון ב1/9/13)
    לפני כשבוע פלוס מינוס התחילו כאבים , ממש כמו דקירות קטנות בבטן התחתונה
    מזכיר קצת כאבי ביוץ,אבל לא...
    יש קצת הפרשות (סליחה על הגועל) בצבע לבן צהבהב
    האם יכול להיות שאלה כאבי השרשה ? ואם אכן , זה לא אמור להיות מלווה בדימום?
    אני היום אמורה לקבל (לפי מחזור של 28) אך רק בראשון הבא זה יהיה היום ה35.....מתי כדאי לעשות בדיקה אם בכלל?
10 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שכתבת על הגופיף ולפי מה שאת כותבת פה נראה לי שהיה לך הפעם ביוץ מאוחר..
    כי כפי שכתבתי לך הגופיף מגיע לאחר סיום ביוץ
    ואם את מקבלת לפעמים אחרי 35 יום זה אומר שיש לך ביוץ מאוחר
    מקווה שהייתם יחד בשבוע האחרון...
  • היי,
    ביוץ מאוחר לא יכול להיות כי ברגע שהתחילו הכאבים וגם אני חשבתי שזה ביוץ - ערכתי בדיקות ביוץ ואף אחת לא הייתה חיובית.
    מה שאומר שבייצתי קודם לכן....
  • הערכות ביוץ האלו זה חרטה אחת גדולה.
    על רוב הנשים זה לא עובד בכלל

הכי טוב ללכת לעשות מעקב זקיקים, עשית כבר?
  • לא עשיתי מעולם מעקב זקיקים, כי הבדיקות הביתיות מזהות אצלי ביוץ ובדר"כ אני גם מרגישה כאבים בזמן הביוץ.
  • את נשמעת כמו אחת שלא רוצה לקבל עזרה..
  • לא רוצה לקבל עזרה? בסך הכל אמרתי שהבדיקות ביוץ אצלי מזהות ושיש לי בדר"כ כאבים , מצטערת אם נעלבת מהתשובה שלי , אבל אני פשוט חושבת שמי שיכולה לזהות את הביוץ לא זקוקה למעקב זקיקים, תתקני אותי אם אני טועה....
  • אז כן את טועה
    גם אני שזיהיתי ביוץ בדיוק לפי כל סימני הגוף, הלכתי למעקב זקיקים ואת רואה שזה לא בדיוק מה שאת חושבת.

כדי לזהות ביוץ באופן טבעי הגוף מפריש הפרשה של חלבון ביצה
    אבל רק ברגע שזה מגיע לשלב מסויים בצמיגות של ההפרשה זה זמן הביוץ
    ככה שזה מאוד מבלבל ואז את לא יודעת לשים את עצמך על היום המדויק
    מה גם שכאבי ביוץ מופיעים בד"כ אחרי שהביוץ כבר נגמר!
    שזה משהו שבד"כ לא יודעים, גם אני חשבתי תמיד שכאבי ביוץ זה רק בזמן של הביוץ ומסתבר שלא.

בקיצור מעקב זה הכי טוב, את רואה את הזקיקים, את רואה מתי הזקיק מגיע לשלב הבשל ביותר (גודל מקסימאלי) איזה יום זה יוצא ומה הסימנים של הגוף ובזה זה נגמר.
    מה גם שמעקב זקיקים זה דרך הקופה וזה ללא תשלום והערכות ביוץ האלו נורא יקרות ולא אמינות.
  • ואם הרופא לא רוצה להפנות אותי? באיזה קופת חולים את?
  • מאוחדת
    מאיזה סיבה הוא לא רוצה להפנות אותך?
  • אני יכולה להעיד על עצמי באופן אישי שאכן השתמשתי בערכות ביוץ ולצערי הן לא עזרו לי, הן אפילו הראו כל הזמן ביוץ במשך תקופה ארוכה וזה לא היה נכון.

בכל מקרה, אני קבעתי תור לשבוע הבא למעקב זקיקים, זה הכי אמין ובאמת אפשר לעקוב אחרי גודל הזקיק ולדעת בדיוק מתי לקיים יחסים.
    חברה שלי סיפרה לי על חברה שלה שהיא תמיד חשבה שהביוץ מתקיים ביום מסויים והיא גילתה שהיא בכלל מבייצת ביום אחר לגמריי וקצת מאוחר מהרגיל...

אני בעד בדיקת זקיקים וזה מה שאני בלי נדר הולכת לבקש מהרופא שבוע הבא, הפניה...
    שיהיה לכולנו בהצלחה, אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה