היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, אני בשבוע 25 ומרגישה את העוברית שלי כבר משבוע 18. בשבועות האחרונים התזוזות והבעיטות שלה התחזקו אבל אתמול ושלשום בקושי הרגשתי אותה. כלומר הרגשתי בעיקר תזוזות חלשות ולא בעיטות חזקות כמו בדכ. היום בבוקר אכלתי ארוחת בבוקר ואחכ משהו מתוק ושכבתי על הגב והרגשתי אותה, היא פינקה בכמה בעיטות טובות. אני לא בלחץ רק סתם רוצה לשמוע את דעתכן, האם קרה לכן שהרגשתן ירידה בעוצמת התנועות לאחר ימים רבים שבהן הרגשתן תנועות חזקות? אשמח לשמוע.
בנוסף משהו שקרה לי היום זה שפתאום התחילו לי כאבים כאלה באיזור המותניים/ גב תחתון כמו כאבי מחזור כאלה. מוכר למישהי? האם זה בסדר? תודה
6 תגובות
עמוד 1
כל עוד את מרגישה תנועות אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג פשוט תשימי לב 3 פעמים ביום (בוקר צהרים וערב) שיש תנועות וזהו!! בהצלחה
קרה לי שלמשך איזה שבוע-שבועיים הייתה ירידה יחסית בתנועות, ואחכ חזרה הפעילות האינטנסיבית... גם הכאבים נשמע מוכר, אבל אם את מודאגת, עדיף שתלכי להיבדק כדי להיות רגועה...
אני בשבוע 26.. ואת האמת שגם אני נלחצתי ..כי שלשום גם היא זזה לי פחות.
אני רגילה להינות ממנה לפני השינה והתענג על כל תנועה שלה, אבל שלשום ממש שכבתי במיטה וכלום... אז שמתי יד על הבטן התחתונה -הרגשתי ממש טיפה ונרגעתי.. אבל לא אשקר לך- לא ישנתי טוב,קמתי בלילה... פחדתי כי לפני זה אני ובעלי קיימנו יחסים.. והתחלתי לאכול סרטים-אבל הנה ברוך ה' חזרה בכל הכוח חחחחחח ... תעקבי אחרי זה :) יהיה בסדר מאמי!
היה לי בדיוק את אותו הדבר התחלתי להרגיש אותה בערך משבוע 18 ועד שבוע 26 היא הייתה עושה לי צעד תימני בבטן (בעלי תימני) ובשבוע 26 בקושי הרגשתי אותה יחסית לשאר השבועות הקודמים, זה היה כך כמה ימים והתחלתי להבהל. גם היו לי כאבים בגב תחתון ורגליים בדיוק כפי שאת מתארת. זה עבר אחרי שבוע כמעט ועכשיו בשבוע 27 (אוטוטו 28) היא שוב מראה לי שיש לה גנים תימניים ושהיא רוצה ללמוד צעד תימני
אני בשבוע 23 מרגישה את העוברי שלנו כחודש חודשיים בהתחלה דגיגונים כאלה עכשיו זה יותר תנועות כאלה עדיין לא מרגישה ממש בעיטות (לא יודעת איך זה אמור להרגיש) יש ימים שמרגישה יותר ויש ימים שפחות הבנתי שעוד מוקדם לספור תנועות............... ולגבי הכאבים - גם לי יש, תיארתי לעצמי שזה הרחם או משהו כזה
יום נעים לכולם
אני בשבוע 23 מרגישה את העוברי שלנו כחודש חודשיים בהתחלה דגיגונים כאלה עכשיו זה יותר תנועות כאלה עדיין לא מרגישה ממש בעיטות (לא יודעת איך זה אמור להרגיש) יש ימים שמרגישה יותר ויש ימים שפחות הבנתי שעוד מוקדם לספור תנועות............... ולגבי הכאבים - גם לי יש, תיארתי לעצמי שזה הרחם או משהו כזה