פרוטוקול ארוך.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב...
    אז החודש אתחיל פרוטוקול ארוך להפרייה ואשמח אם מישהי שעברה את זה יכןלה לומר בדיטק במה מדובר
    כי חוץ מזה שהטיפול מתחיל ביום ה 21 למחזור ושאמורות להיות יותר ביציות- אני לא מוצאת יותר מדי מידע
    וההדרכה שלי רק בשבוע הבא..

תודה (:
    ליטלילי

5 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה.. שבוע אחרי המחזור את מתחילה להזריק כל יום דקאפפטיל - הזריקה הזאת למעשה מעקבת את הביוץ הבא וככה אפשר לשלוט בו עד למצב טוב של ביציות לשאיבה. כשבוע אחרי הדקא, שיהיה מעניין, את מתחילה לשלב את זה יחד עם הגונל (או הורמונים אחרים שעושים אותה הפעולה-אני מכירה את הגונל), במקרה שלי - אם בשבוע הראשון הזרקתי מזרק שלם של דקא, מהשבוע השני, יחד עם הגונל, כמות הדקא ירדה לחצי מזרק בלבד.
    כל זה בערך שבועיים נוספים.
    במהלך הזמן הזה בודקים את מצב הזקיקים בבדיקות דם וא"ס.
    יום וחצי לפני השאיבה - מזריקים את האורביטרל שמתזמן את הביוץ בדיוק לזמן השאיבה.
    זה נשמע מורכב - זה די שטויות.
    תקבלי "רשימת קניות" (מרשמים) מהרופא - ולעבודה.
    אף אחת מהזריקות היא לא נוראית בכלל.
    בהצלחה!!!!
  • היי טל
    תודה רבה
    בעיקרון עברתי כבר פרוטוקול קצר
    אז את הזריקות ואוביטרול וכל אלה אני מכירה
    רק לא הצלחתי להבין את ההבדל ביניהם ואני לאט לאט מתחילה להבין שפשוט בארוך יש יותר זמן של הזרקת הורמונים
    ואני לא מצליחה להבין למה זה יהיה יותר טוב מהקצר כי גם בקצר התפתחו זקיקים בצורה טובה ו שאבו לי בסוף 5 ביציות והייתה הפריה של 2 מהן ושניהם הוחזרו....
    ליטלילי

• בפרוטוקול הארוך יש הרבה יותר זקיקים -
    לי שאבו פעם אחת 12 ופעם אחת 14

זה יכול להספיק ליותר מהחזרה אחת (שלא תזדקקי, אבל אולי אחים בעוד כמה שנים?)
  • הייי ליטל

גם אני עברתי פרוטוקול ארוך והתוצאה ברוך ה׳ ממטה בסרגל ...

לפי מה שהבנתי מהפרופסור שבנה לי את הפרוטוקול הסיכויים טובים יותר בפרוטוקול ארוך
    לי שאבו 19 ביציות
    הופרו 14
    ועוד נותרו לי 7 עוברים מוקפאים ...
  • תודה בנות..
    נקווה לטוב (:

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה