בייבי ג'וגר מיני או פג פרגו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עדיף? הגו'גר קלה יותר משמעותית אך נותנת פחות תחושה יציבה והפרגו ממש יציבה אבל 3 ק"ג כבדה יותר. אה ואני גרה קומה 2 בלי מעלית ומצד שני מתכננת לקחת את העגלה ללימודים.
    עזרה.. בבקשה
11 תגובות
עמוד 1
  • איזה פרגו?

• PIKLO 3 סוויץ
  • אני ממליצה לך בחום על עגלה עם ידית אחת ולא שתיים (מה שבדר"כ יש לפג חוץ מהדגם של הבוק פלוס המהממת!)

אין לי מושג לגבי הג'וגר - אני קניתי את ד"ר בייבי הפי בלו שהיא עגלה מאוד טובה וגם לא יקרה
  • לגיסתי יש ביבי גוגר' והיא מעולה הקיפול שלה ממש נוח אם את נוסעת באוטובוסים =ממש מומלץ
  • היי,
    אם את מדברת על הפג שניתן לפרק את המושב
    ולהפוך אותו, דעי שהיא לא בטיחותית, הבת שלי הגדולה הפעילה
    לחץ על החלק הקדמי והיא התפרקה והבן שלי נפל ממנה.

בהצלחה
    מירי

• בייבי ג'וגר ללא ספק.
    קחי את זו עם ה4 גלגלים.
    יציבה מאוד.
    המשקל משמעותי מאוד במדרגות והפג לא סוחבת משהו. יש אותה לגיסתי והיא מאוד עיצבנה אותי עם התמרון שלה. וגם עניין הידית האחת שזה פרט חשוב גם- שאת שולטת בעגלה גם כשהיד השניה עסוקה נניח בטלפון. ב2 ידיות אם את מחזיקה את הטלפון ביד ימין העגלה תנוע שמאלה וכן להיפך

• אני מסכימה עם אחת ויחידה , ידית אחת זה יתרון גדול במיוחד שבהמשך יהיו לך עוד ילדים ותצטרכי לתת יד אחת לילד השני וביד השניה להסיע את העגלה התמרון הרבה יותר קל עם ידית אחת.
    לחברות שלי יש את הביבי גוגר והן ממש מרוצות.

• הי שירן, גם לי הייתה התלבטות דומה, ועשיתי סקר שוק די מקיף... לגבי הבייבי ג'וגר: אמרו לי שיש בעיה מאד קשה של יציבות בשלושה גלגלים, ולכן לקנות רק את הארבעה גלגלים (זה מה שאמרו לי הורים, לא המוכרים בחנות...) משקל העגלה עם ה4 גלגלים הוא 9 ק"ג. לגבי הקיפול- מצד אחד הוא באמת נוח מאד, העגלה מתקפלת למאד קטן וזה מאד פרקטי, מצד שני לאחר הקיפול כל הריפוד נורא חשוף, לי זה מאד הפריע. לגבי הפג: אני מתלבטת על הבוק (לא בוק פלוס) שאמנם אין לה את המרכב המתהפך אבל חוץ מזה עשתה לי רושם ממש טוב: המשקל שלה גם 9 ק"ג, כמו הג'וגר, גם לה יש ידית אחת וגם היא מתקפלת ביד אחת. היא יותר מאסיבית מהג'וגר- לטוב ולרע.. היא מתקפלת ליותר גדול, מצד שני היא הרבה יותר יציבה והתינוק נראה הרבה יותר מוגן ועטוף בתוכה. דבר נוסף שאמרו לי זה שהפג שורדות יותר, החומרים שלהם יותר חזקים.. כפי שאת שומעת אני נוטה יותר לכיוון הפג. מבחינת המחיר, ההבדל לא מאד גדול- הבדל של כ 400 ש"ח.
  • אפשר גם כתחליף לבייבי ג'וגר את הברייטקס
    וכן-
    כמו שאחת ויחידה אמרה-
    4 גלגלים הרבה יותר יציב.
  • לי יש את הבייבי ג'וגר ואני ממליצה עליה בחום!
    עגלה קלה נוחה לתינוק ולך באמת מצויינת

• לא יצא לי לבדוק את הפג עם הידית אחת או הג"וגר עם 4 גלגלים אני אחזור לחנות שבוא הבא עם בעלי ושיחליט גם. אבל לפי מה שכולכן כתבתן הרוב אומרת ג'וגר, בתנאי שזה 4 גלגלים ולא פג. קלילות ניצח. תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה