ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

נכון שבכל בית אמורים להיות חוקים ברורים?
    נמאס לי כבר מבעלי והקטעים שלו! כל דבר הוא חושב הפוך ממני.מה הקטע שלו?
    סתם דוגמא אחד החוקים אצלי בבית לא יוצאים לשום מקום עד שאוספים צעצועים למקום,לא קופצים על ספות ומיטות,דברים שמים במקום וכו" אז לבעלי לא מזיז כלום! שיצרחו יקפצו ירוצו ויתחרפנו, רק לי זה מפריע? זה מעצבן אותי! לדוגמא אם איתמר קופץ על הספות אני מבקשת ממנו לא לקפוץ אז הוא מתווכח שהוא לא יפול ואני אומרת שאני לא מרשה נקודה ולא משנה אם לא תפול לבעלי זה לא ממש מזיז, הוא ילמד את הלקח בעצמו , באמת? אני חושבת שזו שטות,חגי לדוגמא כבר תקופה מטפס על כל דבר כיסאות,מיטות,שולחנות וכו"ובכל זאת אני אומרת לו אסור ,בעלי חושב שצריך לתת לו ללמוד לקח,
    עוד משהו שאני משכיבה אותם לישון אני יוצאת ואחרי מס" דקות איתמר מתחיל לצרוח ולצחוק בקול רם ולדבר עם חגי,אז בעלי אומר לי תני להם להשתגע חצי שעה ולהתפרק, ומה הם עשו עד עכשיו? זה מרגיז אותי משום מה....
    או פעם אחת השכבתי אותם לישון צהריים ואז חגי נרדם אחרי 10ד' שמעתי צעקות מהחדר נכנסתי לחדר וראיתי את איתמר בתוך הלול של חגי ושחגי התעורר,מה זה כעסתי ובעלי ממש לא הזיז לו.
    איך אצלכן?
3 תגובות
עמוד 1
  • את בעצם כועסת על כך שבעלך לא נותן לך גב
    לא מאחד איתך חזית ומשתתף בחוקי הבית, הוא מבחינתו זורם העיקר שיהיה שקט...
    מבינה את התסכול. מאד.
    אני חושבת שלא משנה מה מי מו איך למה וכמה
    לבן הזוג אסור לשבור את המילה בנוכחות הילדים.

לפעמים שאני מעירה למתן או מאפשרת לנהוראי משהו שמתן אמר שאסור
    אפילו שלא שמתי לב, אפילו שלא שמעתי שאסר
    הוא נורא כועס עליי ובצדק.
    זה מתכון לבלבולים ופותח פתח לילדודס לבדיקת גבולות

לדעתי את צריכה לדבר עם בעלך בנחת ובכיף על כוס קפה
    להסביר לו שהיום זה באלגן בשינה, מחר זה דברים מהותיים
    אסור לשבור מילה או חוק משמעותי שקיים בבית.
    גם שלא נוח ורוצים שקט וגם שגברים בד"כ אדישים ושאננים "מי ישמע"
    לפחות שיתן גב.

לא קל בהתחלה... תמיד לומדים וטועים ומשכילים ומתחשלים
    איתמר גדול מי כמוך יודעת
    אבל ההורים חייבים להיות עיקביים ואני לגמרי מבינה את רגשותייך

• תחשבי אולי יש לו איזה קטע כביכול "לדפוק" אותך, בגלל דברים אחרים שהוא רצה ואת לא הסכמת?!

באופן כללי, בענין של חילוקי דעות, אין ממה לחשוש משום שזה נורמלי לגמרי, שהגבר והאשה חושבים הפוך זה מזו..

תראי את הסרטונים האלו , קצרים, וממש נחמדים, ומסבירים כמה דברים בנשואין..

https://www.youtube.com/user/CHAIMNACHONBCD
  • תראי,בעיקרון אני ממש מממש חושבת שאת צודקת....שלכול בית צריך להיות חוקים ברורים!!!
    אבל מניסיון אצלי וגם מניסיון אצל אחרים(מה לעשות תמיד אנחנו חושבות שרק אצלנו הכי גרוע בסוף מגלים שגם הדשא של השכן לא כזה ירוק)
    לא כול הילדים יכולים להצמד לחוקים ...לא לכול ילד זה מתאין לא כול ילד הוא פרח ממשומע....כמעט ואין דברים כאלה..ילדים הם ילדים......במיוחד בנים !!!בם נועדו להשתובב.....להתפרע לפרוק......אני בקושי בקושי מכירה בנים שהם ילדים טובים וממושמעים...אגב מסקר שערכנו לאחרונה בנושא של אסיפת צעצועים-אצל המשפחה שלי שכול הנכדים ביחד אז הבנים תמיד יושבים רגל על רגל ולא עושין כלום.......

צריך להיות חוקים אבל גם צריך לדעת איפה ומתי להתגמש.....לדוגמא:אני גם מאוד מאוד אוהבת לסדר את הבית לפני שיוצאים ולא להשאיר דברים פזורים אבל זה לא תמיד הולך עם הילדים אז לפעמים אני מחליקה או שאנחנו בעלי ואי אוספים או שלא אוספים..........
    את מצדך יכולה להגיד שזה שובר את החוקים -אז לפי דעתי זה לא כי ילדים הם לא רובוטים ואי אפשר כול הזמן לתת להם הרגשה של חוקים וסדר ולא הרגשה של נחת זרימה וכו לפעמים הנוקשות הזו שלנו(גם שלי לפעמים) רק מובילה ילדים תגובה של ריאקציה,נגד...........

אניע מממש מממש יכולה להבין אותך בכ"א את עכשיו בסוף הריון וזה ממש מממש לא קל.....אבל לדעתי אחרי הלידה תנסי לתת להם הרגשה של לעשות הכול בנחת.ברוגע תראי שהכול ילך הרבה יותר קל ויותר מהר.....מניסיון.....

זה לא רע לפעמים ללכת לסדנאות ליעוץ הורים זה עושה פלאים.....

בקשר לבעלך-אני מבינה שהגישה שלו זה יותר להקל עליהם.או בגלל שאין לו כוח ורצון להתמודד או שבאמת הוא חושב שלא יקרה כלום אם הם קצת ישתובבו וכו(בנוגע לסכנות אני גם ממש לא מסכימה איתו.....כי ילד לדעתי בגיל קטן לא יודע מה פירוש הדבר ללמוד לקח) אבל בכ"א הכי חשוב לא לשבור את המילה אחד של השני-את שלו והוא שלך...איך בידיוק זה יקרה אם יש בינכם חילוקי דעות???זו שאלה באמת קצת קשה אולי יעזור אם תשבו לכוס קפה ותדברו....אולי אחרי הלידה תלכו לאיזה יעוץ הורי ביחד.......

כול מה שאני כותבת פה זה בא ממחשבה לא בהכרח שהיא צודקת ותעזור אבל צריך לנסות לפתוח את הראש לעוד כיווני מחשבה ,רעינות וכו כי הרי בסה"כ המטרה היא להגיע לזוגיות טובה להורותצ טובה ולחיים טובים ומאושרים ולפעמים הדרך לא כ"כ קלה ופשוטה וצריך לעבוד קשה בשביל זה אבל אחרי הכול זה שווה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה