יש דברים שפשוט לא הולכים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז עשיתי העמסת סוכר ויצא 171
    אז קיבלתי הפניה נוספת וניגשתי לעשות את ה 100 גרם שלא הצליחו להחזיק מעמד בפנים מעל 20 דקות והקאתי הכל בשירותים. ואחרי 20 דקות נוספות את כל השאר....לקח לי כמעט יום שלם להתאושש מזה
    קיבלתי הפניה נוספת והבוקר ניגשתי לעשות שוב את ה 100 גרם.
    באתי עם הרבה לימון, מים קרים והרבה מוטיבציה להצליח הפעם
    הצלחתי לשתות, קל יותר ממה שחשבתי שיהיה.
    אחרי 20 דקות הרגשתי שאני צריכה ללכת לשכב אצל האחות בחדר. מלווה בגיסתי הצעירה שבאה ותמכה ישבנו בחדר, תוך 3 דקות אני כבר בריבים עם עצמי מנסה בכח להחזיק את הכל למטה - סחרחורות, בחילות, צמרמורות. הצלחתי להחזיק מעמד בקושי 15 דקות נוספות שכל רגע היה סבל
    באיזשהו שלב אני אומרת לגיסתי - אני צריכה שקית. היא ניגשת לאחות שלא הספיקה לקום וכולי מלאה בקיא של עצמי.....
    איזה בושות! כל המיטה, הבגדים שלי, השיער. איזה 3 וחצי דקות אני לא מפסיקה להוציא מי סוכר!
    האחות אמרה לי שלא כדאי לקחת סיכון נוסף ושלא לעשות יותר את הבדיקה, שלא להסכים גם אם הרופאת נשים תתן לי הפניה נוספת.
    יש לי תור לרופאת נשים בשלישי בבוקר, אין לי כח אליה...
5 תגובות
עמוד 1

• [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• וואי מסכנה...
    מסתבר שיש כאלה שממש לא מזיזה להם הבדיקה הזאת ויש כאלה שלא יכולות לסבול את זה...
    מעניין איך אני אקבל את זה

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • בטטה אדומה מאחלת לך שהתוצאה של ה 50 גרם תהיה תקינה ולא תצטרכי לעבור את זה כמוני...
  • מבאס
    מקווה שלא ישלחו אותך שוב ושהכל בסדר
    לי יש את הבדיקה הזו ב 11 לאוקטובר.....

יום נעים לכולם
  • מצטערת לשמוע בשבילך :(
    בדיוק רשמתי כמה שפחדתי ולא היה נורא :(
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה