הקאות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה על השאלה..זה הגיוני שאני מקיאה משבוע15..? זה לא אמור להסתיים? אצלי זה נמשך...גם לכם בחודש רביעי+, יש הקאות בבוקקר??

מיכל
6 תגובות
עמוד 1
  • אינדיבידואלי, הכל יכול להיות

נסי קרקרים/צנימים
    מים קרים עם לימון
    על בטן ריקה עובדים פלאים.

• מאוד יכול להיות..אני סבלתי מבחילות עד חודש חמישי..
  • בהחלט הגיוני
    משתנה מאישה לאישה
    מאוד ממליצה על מה שכתבה שירה
    גם לי מאוד הקל צנימים או קרקרים בבוקר מיד כשמתעוררים
    שיעבור בקלות
  • יש לצערינו נשים שמקיאות עד חודש 9. אולי תבקשי כדור מרגיע מהרופא. אני בלי הכדורים לא הצלחתי להירגע
  • בתחילת ההריון רופא המשפחה נתן לי כדורים נגד בחילות שממש עזרו פלאים, במשך שבוע לא היו בחילות ולא הקאות
    ואז התעצלתי לחזור אליו שוב לעוד מרשם והקאתי עד אמצע חודש חמישי...
    הכל אינדיבידואלי וכל אישה לגופה.
    חברה שלי הקיאה עד סוף ההריון ובלידה הייתה במשקל של 5 קילו פחות מהמשקל ההתחלתי שלה....

תרגישי טוב, צנימים / קרקרים ולאכול משהו קטן כל 3 שעות אפילו כשאת לא רעבה עוזר פלאים
  • תודה מתוקות

מיכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה