מיגרנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר לפני שבועיים גיליתי בבדיקה ביתית שאני בהריון,זהו הריון שני שבוע 8+3 יש לי תינוקת בת חמישה חודשים קבלתי פעם אחת אחרי הלידה וישר נקלטתי.ביומיים האחרונים התחילו מיגרנות חזקות אני בקושי מצליחה להרדם ומתעוררת מהם אם כבר מצליחה לישון..בהריון הקודם ובכלל בלי קשר להריון אני לא סובלת ממיגרנות או שום כאבי ראש למינהם..האם לגשת להבדק,ואם כן אצל איזה רופא? רופאת הנשים שלי עמוסה ואפילו אולטרסאונד לדופק לא עשיתי עדיין יש לי תור רק בעוד חודש..מה עליי לעשות אני ממש מוטרדת חייבת לשכב כל היום אין לי כוחות אפילו לטפל בילדה.זה ממש לחצים חזקים בצידי הראש בעיניים בתוך הראש ..אודה לעזרתך  
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין ספק כי את חייבת להבדק בהקדם
    הן אצל רופא נשים, בכדי לראות דופק וכי ההריון תקין - לא הייתי מחכה עם זה עוד חודש, אלא קובע בינתיים תור אצל רופא אחר.
    בעניין כאבי הראש, גם כן להבדק, אצל נוירולוג.

בהצלחה ורפואה שלמה
    ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה