אני אחרי לילה לבן ומעצבן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל הלילה לא הייתי מסוגלת להירדם.הבטן שלי מתכווצת ממש בתדירות גבוהה,כל שבע עד עשר דקות.התכווצות ארוכה שמתחילה מהגב ונותנת להרגיש כאב עמום כזה ורגישות בשריר שמזכיר את הכאב כשהשריר מתחיל להיתפס בגלל תנוחה לא נוחה ואז זה משתחרר מאט וגולש לבטן התחתונה.התכווצות חזקה שממש משנה את צורת הבטן והיא נהיית גוש בעיקר במקום בו הבייבי יושב וזה מלווה בכאב מחזור חזק וכאבי ברכיים ואז תוך כמה שניות זה נעלם.ככה כל הערב וכל הלילה בלי הפסקה.ניסיתי להירדם כמה פעמים ואני באמת מנמנמת אבל לא מצליחה לסגור לגמרי את העיניים מהכאב והאי נעימות.ממש מסתכל.נירדמתי בארבע וקמתי בשש וחצי להכין את הילד הגדול לגן.אני מתכוונת ללכת לקופת חולים להיבדק אבל רוב כסיכויים ששוב יגידו שזה צירים מדומים..מה מדומה בזה כשזה כל כך לא נעים וכואב? ברקסטונים אמורים להימשך במשך שעות?
1 תגובות
עמוד 1
  • אלו לא צירים מדומים יקירתי!
    צירים מדומים לא כואבים - אלא רק מקשים את הבטן והגב ללא כאב...

תוודאי שאת שותה הרבה, ולכי להבדק למען הסר ספק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה