על סף קריסה..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

זה לא נגמר............................

עוד יום ועוד יום ועוד יום ואני ממש על סף קריסה,,,,

כל יום אני אומרת בטוח היום יתחיל משו ואז הגיע 3:30 וצריך ללכת להוציא את הילדים מהגן וקשה לי!

ממש קשה לי להיות איתם לבד עד שבעלי חוזר מהעבודה (18:30 או 19 משו כזה ) כל הזמן אני צריכה לרדוף אחרי חגי כי הוא מטפס על כל דבר!!!!!! זורק הכל!!!!!

אוף,,, לא יודעת מה לעשות יותר,,
    לפחות בעלי מקלח אותם ככה העזרה בלהתכופף בשביל זה עוזרת,
    אבל עדיין אני
7 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד מאוד מבינה אותך!!!!
    אין לך איזו שכנה/חברה שתוכל לעזור לך?

• יש איזו סבתא או סבא או אחד הדודים שיכולים לעזור לך בימים האלה אחרי הצהריים?

יום נעים לכולם
  • מאמי, אני באמת לא יודעת מה ההייתי עושה.. לי יש אחד בבית בן שנתיים ואני כבר משתגעת.. חיים שלי הוא עכשיו בגיל של מלא מרץ ,ואני סוג של משתגעת.. גם בעלי חוזר בסביבות 7 בערב... ולי יש את הקטע של הבכי שלו" אבאאאאאאאאאאאא...אבאאאאאאאאאאא... אבאאאאאאאאאאא... ככה שעה!! נראה מה יהיה רק שאלוקים ייתן לי כוחחח... חחחח חולה עליו!

• ב"ה

האמת שיש לי סבתא משני הכיוונים אבל כבר לא נעים לי!!!

אני נעזרת המון בהם ונראה לי שהן משתגעות גם!

עם אני אצל הוריי לא ממש עוזרים לי ואני צריכה כל הזמן להיות עם יד על הדופק כי חגי פותח שם ארונות אתמול לדוגמא הוא פתח ארון שבחיים לא נגע בו והוציא צלחת זכוכית ואז הוא בא לזרוק לרצפה דפקתי כזו ריצה אליו והצלחתי למנוע ממנו והלב שלי כמעט התפוצץ מבהלה!!!!

אצל חמי וחמותי קצת יותר עוזרים לי אבל היינו שם כ"כ הרבה לאחרונה במיוחד בחוה"מ סוכות שנראה לי שהם צריכים הפסקה!
  • אז תזמיני בייביסיטר שתהיה איתם אחה"צ ואת תוכלי לנוח, יעלה לך כמה עשרות שקלים אבל זה שווה את הנחת שלך ושתגיעי רגועה ללידה!
  • אז באמת בייביסיטר שתשחק איתם
    ילדה של אחד השכנים
    אני עשיתי את זה המון כשהייתי ילדה\נערה
    וזה וודאי עוזר לאמהות

יום נעים לכולם
  • אז באמת בייביסיטר שתשחק איתם
    ילדה של אחד השכנים
    אני עשיתי את זה המון כשהייתי ילדה\נערה
    וזה וודאי עוזר לאמהות

יום נעים לכולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה