היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, אני בשבוע 10 יש קצת בחילות אבל לא נורא ותודה לאל אני לא מקיאה אבל ביומיים האחרונים אני כל הזמן רוצה לאכול, כל שעתיים בערך מרגישה כאילו יש לי חור בבטן ואם לא אוכל הבחילות מתחילות
מה עושים? חוששת לסיים את ההריון עם עודף משקל רציני (היום אני רזה...)
7 תגובות
עמוד 1
כל עוד אין לך הקאות ויש לך תיאבון תיהני מזה ותאכלי אני אישית לא הייתי מונעת מעצמי תעשי הליכות ותשתי הרבה מים זה חשוב יש תקופות שלי אישית אין תיאבון ובן זוגי צריך להכריח אותי לאכול אז כשיש תיאבון כדאי לנצל לדעתי יום נעים לכולם
כל עוד אין לך הקאות ויש לך תיאבון תיהני מזה ותאכלי אני אישית לא הייתי מונעת מעצמי תעשי הליכות ותשתי הרבה מים זה חשוב יש תקופות שלי אישית אין תיאבון ובן זוגי צריך להכריח אותי לאכול אז כשיש תיאבון כדאי לנצל לדעתי יום נעים לכולם
היי אני גם בשבוע 10 אבל עם תאומים.. גם אני מחסלת חצי מקרר ביום ואצלי זה ה-בעיה כי אני גם ככה מלאה ... אמרו לי שעם את רעבה עדיף לאכול פרי או סלט קל.. יוצא לי גם בלילה לבוא למקרר לבדוק מה שלומו.. ולי אין בחילות ולא היו..
לאכול כל שעתיים זה בריא ואפילו מרזה השאלה מה אוכלים.... פרי או אפילו סלט קטן זה טוב, אפילו כריך קטן מלחם מלא עם ממרח לא משמין זה גם טוב בגדול - אל תמנעי מעצמך אבל גם אל תחשבי שאת אוכלת לשניים
לאכול כל שעתיים זה בריא ואפילו מרזה השאלה מה אוכלים.... פרי או אפילו סלט קטן זה טוב, אפילו כריך קטן מלחם מלא עם ממרח לא משמין זה גם טוב בגדול - אל תמנעי מעצמך אבל גם אל תחשבי שאת אוכלת לשניים
תודה על התגובות. אני אכן משתדלת לאכול דברים בריאים ולא שטויות. נקווה לטוב...
לא סתם את אוכלת כל שעתיים, האינסטיקט שלך עובד נכון. כדי למנוע בחילות והקאות חשוב להכניס משהו קטן לפה כל שעה שעתיים, אם לא אוכלים הרבה שעות הבחילות מחמירות.