היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן אני ממש אובדת עצות ביתי האהובה בת 3 שבועות בבית חולים אכלה מטרנה שהגענו הביתה ניסיתי הנקה ואין לי הרבה חלב אז התחלתי לשאוב והפסקתי להניק 2 בעיות : 1 לא יוצא לי מספיק חלב (יוצא 120 ביום) 2 משד אחד יוצא כמות מאד קטנה ביחס לשד השני מה עושים ? מיקמיק
5 תגובות
עמוד 1
כמה פעמים את שואבת ? כמה זמן את שואבת ? האם את מגיעה לשחרור החלב? איזו משאבה יש לך ? ואחרי שתעני אז אנסה לעזור לך בהתאם
משאבה חשמלית של ספקטרה אני שואבת פעמיים ביום וכל פעם בערך רבע שעה עד שרואה שכבר כמעט לא יוצא חלב מה הכוונה שחרור החלב ?
מיקמיק
שיחרור החלב אצלי מתבטא שאחרי זמן מסויים של גירוי השד אני מרגישה מין עקצוצים בשד והפיטמה מזדקרת והחלב מתאים ממש לנזול החוצה לבד ...בזמן ההנקה אין כל הזמן כמות גדולה של חלב זה מגיע באינטרוולים . לי עוזר מאוד לגרות את הפיטמה עד שמשתחרר החלב ואז אני שואבת מאוד מהר את כל הכמות הדרושה ,את חייבת להיות רגוע ורפויה בזמן הזה תנסי לעצום עיניים ולחשוב על הבת שלך גם הריח שלה יעזור מאוד ,קחי בגד שלה תריחי ,מה שאני בעצם מנסה זה לגרום לגוף לשחרר אוקסיטוצין ,הורמון אחריאי על שיחרור החלב.עיסוי ומקלחת חמה לפני השאיבה גם יכולים לעזור לשיחרור החלב ,זה מרחיב את צינוריות החלב. סחיטה ידנית אחרי שאיבה גם תעזור לך להוציא עוד איזה 25 % . תנסי להוסיף עוד שאיבות ביום כל פעם כמה דקות ולגרות את שד לייצר עוד . תנסי גם לקחת כדורי חילבה להגברת הייצור . את יכולה גם לפנות ליועצת הנקה ,גם אם את לא מעוניינת לחזור להנקה היא יכולה ללמד אותך לשאוב ,יכול להיות שהמשאבה גם לא מתאימה לך
לא פשוט אה?
לגבי הנקה הגוף מייצר לפי דרישה, ככל שתניקי יותר, יהיה יותר חלב.