המלצה על מלון באילת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות לא יודעת עם אני כותבת במקום הנכון אבל אני חייבת עזרה. החלתנו עם בעלי לצאת לחופשה עם הבון בון שלנו הוא בן שנה וקצת, הוא ילד לא שקט יחסית ובגלל זה לרוב אנחנו לא יוצאים רחוק מהבית. חשבנו על אילת במלון הכול כלול, יש הרבה מלונות שהיתי בהן אבל לצערי אני לא התעניינתי בזמנו בשרותים שניתנים שם לתינוקות. הייתי שמחה על המלצה של מלון טוב באילת על בסיס הכל כלול שיש בו ג׳ימבורי או מה שהוא דומה לזה, בריכה מחוממת כי בטח כבר לא כזה חם שם, מיטת תינוק , אוכל טוב ובכלל מקום שמאפשר שהות עם תינוק! אני נורא מפחדת החופשה הראשונה אז רוצה כמה שיותר להיות בטוחה מכל הכיוונים! תודה רבה מראש!
9 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד אוהבת את רשת ישרוטל מבחינת השירות והכל. אם את מחפשת מלון הכל כלול אני מציעה את לגונה של ישרוטל, הוא שופץ לאחרונה ובמיקום מעולה ואני בטוחה שתהנו (הייתי שם באפריל השנה).
  • עניתי לך ב פורום השני (הורים חדשים)

מגי'ק סאנרייז בכניסה לאילת - סוף הדרך לילדים ותינוקות! מכל הבחינות!

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• אני הייתי בסוכות במלון ספורט אחלה של מלון מבחינת שירות חדרים אוכל והמוןןןן פעיליות לילדים בקיצור נהננו מאודדדד ממליצה בחום!!!!!
  • תודה בנות על ההמלצות, השאלה היא אם בכל המלונות האלו יהיה מה לעשות לתינוק בן שנה?
  • אולי מי שהיא יודעת או הייתה במלון לאונרדו קלאב?
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי לבנדר

אני מאוד אוהבת את רשת ישרוטל מבחינת השירות והכל. אם את מחפשת מלון הכל כלול אני מציעה את לגונה של ישרוטל, הוא שופץ לאחרונה ובמיקום מעולה ואני בטוחה שתהנו (הייתי שם באפריל השנה).

חשבתי גם על לגונה, השאלה אם המלון מתאים לתינוק בן שנה?
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי orini

אני הייתי בסוכות במלון ספורט אחלה של מלון מבחינת שירות חדרים אוכל והמוןןןן פעיליות לילדים בקיצור נהננו מאודדדד ממליצה בחום!!!!!

המלון הזה לפי מה שראיתי בתמונות וקראתי לילדים יותר גדולים.
  • אויש שכחתי שהיינו גם בליאונרדו קלאב של פאתל

יש להם את מועדון הילדים הכי יפה בארץ!

היה ממש כייף שם
    פייס: ortal_hori

• בלגונה יש להם מועדון ילדים, עושים שם יצירות לילדים גדולים יותר אבל עדיין יש שם גם פעילויות לקטנים יותר (אופני בימבה וכאלה דברים, הוא יכול גם לצייר שם),
    חוצמזה כל ערב יש הופעות של צוות הבידו, ריקודים וכו'. השאלה אם הוא ער..
    את יכולה להתקשרלמלון לשאול. רשת ישרוטל: 1-800-800-808
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה