היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חלמתי שאני נמצאת במין אולם ארמון כזה מפואר ..כאילן אירוע של אדם אחר..ורואה בחלום שמגישים שם מנות כאלה מיוחדות במינן שגם במציאות לא רואים אותן..ואז אני מקבלת מנה כזאת כאילו עטופה במן שוקולד מוזהב כזה..וזה נראה מאוד יפה ומיוחד...מסתכלת על המנה וברגע שאני נועצת סכין ומזלג כדי לאכול..אני שואלת את המלצר אם זה כשר..הוא אומר שלא ואז אני דוחפת ממני את הצלחת לכיוון שלו.. מישהי מבינה?האם יש לכך משמעות בכלל?
6 תגובות
עמוד 1
נשמע כאילו היית ליד מסעדה לא כשרה וזה לא עניין אותך... אני בעד שחלומות הן בעיקר בעקבות המחשבות שלנו. גם בתת מודע.
בכל אופן-אני שמחה שגם בחלומות אני שומרת על עקרונות שחשובים לי... באשר הם...
תודה יש משהו בדברייך
לא מבינה. אבל נשמע טוב. אירוע, מנות מיוחדות, שוקולד. חבל שלא הזמנת אותנו לחלום שלך. בעצם גם אני שומרת כשרות.. אבל אין הקלות בהריון..?
אומרים שכמו שמפרשים לך חלום כך יתקיים במציאות אז תרשי לי לפרש לך שהשוקולד שקיבלת זה ברכה ובריאות והכשרות ששמרת עליה היא הוכחה שבזכותה כל הברכות יתקיימו אמן שכך יהיה.
תגידי חלום טוב חלמתי
לבנדר..איזו מתוקה...מבטיחה להזמין אותך אם אני אחלום על איזה סטייק עסיסי..כשר כמובן!!!! שירוש תודה יקירה