כמה מקבלים מענק לידה על הילד הראשון? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה ילד ראשון ואני לא יודעת כלום יש פה אימהות מנוסות שיש להן את התשובות בשבילי, אז למה לא לשאול ולדעת?
צוצית תרגישי טוב מאמי תנסי לנוח כמה שאפשר... מקווה שיעבור לך מהר החודש הזה ונשמע ממך רק בשורות טובות
יש גם מענק וגם דמי לידה לא? זה אמור להיות סכום משמעותי בטח שאפשר לקנות עם זה..... בצירוף של שניהם.
יש מענק לידה על הילד ויש תשלום על חופשת לידה מהעבודה
כמו שצוצית אמרה 1719 ש"ח מילד שני ומעלה 777ש"ח תאומים בערך 8,000ש"ח שלידייה בערך12,000 אם אינני טועה!!!!!
חחח איזה אפליות מהילד הראשון לשני כבר לא סופרים אותו
אפליות... זה לא הזוי שעל תאומים מקבלים יותר מ8 אלף ועל ילד אחד רק 1719?! תאומים זה פי שתיים ואפילו לא לגמרי כי יש הרבה דברים שאפשר לחלוק- כמו אמבטיה בגדים ועוד... אין לי בעיה שישלמו 8 לתאומים אבל שיתנו 4 לתינוק אחד... לא פחות מרבע...
לא חושבת שזה הסכום לתאומים
ואווו עכשיו בדקתי ! צודקת 8,500 לתאומים
אכן זה 8500 לתאומים אני מכירה מישהי שילדה לפני חודש תאומים וזה מה שקיבלה.. דווקא נישמע הגיוני מאוד כי הוצאה על תאומים היא ענקית זה 2 מיטות עגלה שעולה לא פחות מ 3000 זה פי 2 בגדים (עם לא נישאר כמובן מילד ראשון), אני רק מלחשוב מה מצפה לי בקטע הכלכלי כבר מפחיד לי במיוחד אני כרגע מנסה להוציא שמירה ובנתיים בבית בלי שקל על ה....