מה עושים עם השביזות הזו??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מליון דברים לעשות, הכנתי רשימה ארוכה כאורך הגלות של דברים שאני רוצה להספיק לפני הלידה, ואין לי כוח לעשות כלווווום רק לרבוץ עם ספר במיטה.... למישהי יש קצת מוטיבציה להשאיל לי???
6 תגובות
עמוד 1
  • סורי מותק, דווקא חשבתי לשאול את אותה השאלה!
    הכלים למשל בכיור כבר דיווחו לרווחה שהם מוזנחים כבר כמה ימים ואף אחד לא מתקרב אליהם
  • חחחחחח וואי חופשי לפלנד... בואי נשאיר את הכל ונברח.... הכביסה, הכביסה... עוד רגע
    אין לנו בגדים ללבוש....
  • ב"ה

וואי מאמי!!! מה זה מוכר...........................................................

אני משאירה הכל לבעל
  • אההה...
    כנ"ל
    כנ"ל
    כנ"ל

ובלי ספר..
    עיניים סגורות...................

• בנות הצחקתן אותי
    כולנו באותה סירה...
    אני כל היום בעבודה מקטרת שאני צרכה מיטה
    וכל היום מפהקת...
    מה נעשה? להתעודד שאח"כ יעבור?! לא כ"כ אני כבר בלחץ מההשכמות בלילות
  • היום הייתי בסופר, היתן פותחות את המקרר ויש רק מים ו2 מלפפונים
    שהתוונו...חחחח
    בקיצור הייתי ברמי לוי והגעתי לקופה עם עגלה מה זה מפוצצת ברמה שהעגלה התעקמה כבר מרוב שהיא עמוסה, אמא שלי עזרה לי למזלי.
    הגעתי לקוםה והמשפט הראשון שהקופאית אומרת לי זה
    "אין משלוחים" אני כמעט בכיתי...
    מזלי שהמשפחה נרתמה להעלות לי את הדברים.
    בקיצור אני שבורה מהצהריים.

ואם אנחנו מדברות...איך הרצפה נראית אצלי...כתמים איכסססס!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה