צריכה עידוד ודחוף :(((((((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יחסית חדשה פה , זו בס"הכ ההודעה השנייה שלי כאן, אבל אני מרבה לקרוא את התגובות וההודעות פה ולנסות להתנחם.

אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר 4 חודשים, הרופא איבחן אצלי שחלה פוליציסטית ואמר שייתכן ויקח זמן עד שייקלט הריון. המחזור שלו לא סדיר בכלל וכל פעם מאחר לי (מה שלא מאפשר לי לדעת ולחשב מתי בערך יוצא הביוץ) . אנחנו מנסים לחשב בערך ומנסים כבר 4 חודשים ופשוט כלום... וכמובן שהמחזור ממשיך לאחר .. כרגע אני באיחור של שבועיים וחצי , ועשיתי בדיקה ביתית וכלום וזה פשוט דיכאון !! הרופא אמר לי שאם אני רוצה להסדיר את המחזור אפשר לקחת גלולות (אבל אני רוצה הריון, אז לא הסכמתי) ואמר שאם רוצים הריון אז אפשר לתת כדורים , אבל רק אחרי תקופת ניסיון!!! אני פשוט מיואשת!!! לבנתיים אני עם תופעות בדיוק כמו של הריון, נפוחה ,ומבואסת!!!!! קניתי כבר את הבדיקות ביוץ הביתיות .. אני מחכה שאני יקבל כדי להתחיל חודש חדש .. אבל זה פשוט לא מגיע!
9 תגובות
עמוד 1
  • נטלי החמודה והיקרההההה
    עשית בדיקות דם הפעם? תעשי!!
    אל תתחשבי רק בבדיקת השתן. בבדיקת דם לוקח שעות ספורות בלבד עד שמגיע התשובה; וזה הכי מדויק בעולם
    אני כל כך מקווה בשבילך שזה יצליח במהרה, ואני ממש לא יכולה בכלל להתחיל על לחשוב לומר לך להרגע.... כי גם אני לא רגועה בכלל;-) א ל שתינו יודעות שזה רקעניין של זמן עדשזה יקרה נכון? :-)

Lironle
  • אולי כדאי לבקש מעקב זקיקים? (אולטרסאונד)
    זה באמת בלתי אפשרי להניח מתי הביוץ, וכל האיחורים האלו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לירון- לא עשיתי בדיקת דם.. בדיוק עכשיו קבעתי תור לרופאת משפחה שלי שתיתן לי הפנייה לבדיקת דם כי הרופא נשים שלי מפוצץ עד חודש הבא!! אני כבר דיי מיואשת עם תופעות לוואי שרק אישה בהריון נראה לי יכולה להרגיש........ יש לי תחושה מוזרה כזאת בבטן, רגישות בחזה, בחילות נוראיות!!!! והריחות.. שלא נדבר על זה... אבל שוב , אולי זה כבר פסיכולוגי ?!?! אבל אם זה פסיכולוגי אז למה אני לא מקבלת.. אין לי שום סימן שהוא עומד להגיע בזמן הקרוב
    עדי - מזל טוב לאחותך!! אני מקווה מאוד שאני כבר ידע מה קורה אחרי יום שני ואז במקרה הכי גרוע ובאמת אין הריון אני אקח כדורים כדי לקבל ואז כנראה שנתחיל כבר במציאת פיתרון.. אבקש מעקב זקיקים.
    קראתי שיש את הכדורים שניקראים איקקלומין ... היה כתוב שזה דיי עוזר למי שיש שחלה פוליצסטית.

נראה מה יהיה יום שני בבדיקות דם! אני כבר לא יכולה להמתין
  • נטליייי
    תשמעי בואי נהיה אופטימיות ונקווה שנקלטת... אני מקווה שגם אני... מה שבטוח אני לגמרי איתך גם אם זה הכי מרחוק... :-)ומה שעוד יותר בטוח זה ששתינו בשלב זה או אחר נזכה להיות אימהות תתעודדי מתוקה !!! ותעדכני אם בא לך.... מחזיקה לך אצבעות.

Lironle
  • לירון.... את כזאת מקסימה!!! אופטימת!! תודה רבה . אתמול קרה לי משהו מאוד מוזר... בערב היו לי כאבים ממש חזקים בצד שמאל של הבטן, ושהלכתי להתפנות היה לי דימום ורוד על הנייר. וחשבתי שהו, התחיל המחזור.. אבל זה נעלם בדיוק אחרי חצי שעה כשהלכתי שוב, וגם עכשיו.. אין זכר לדימום הזה.. מעניין מה זה היה... נחכה ליום ני!! תודה רבה לך מקסימה, שבת שלום ומבורכת
  • אמאלההה נטליייי!! אני בחיים לא הייתי בהריוןןן אבל לא יודעת זה לא נשמע לך קצת כמו זה ?!?!!?! טוב יאללהה מחר הבדיקה אחרי 4 שעות יהיו לך תשובות!!!! מחזיקה לך אצבעותתתתת!!!

Lironle
  • אמאלההה נטליייי!! אני בחיים לא הייתי בהריוןןן אבל לא יודעת זה לא נשמע לך קצת כמו זה ?!?!!?! טוב יאללהה מחר הבדיקה אחרי 4 שעות יהיו לך תשובות!!!! מחזיקה לך אצבעותתתתת!!!

Lironle
  • נו חמודה ? אפשר לברך?

Lironle
  • הי לך.
    לדעתי כדי אולי להחליף רופא.
    במקרה שלי אובחנתי בשחלות פולציסטיות עוד לפי כשהייתי בת 21 ועל כן ברגע שרציתי להיכנס להיון יש אמרתי לרופאה שלי שאני רוצה מיד איקקלומין כי אין לי מה לנסות והיא הסכימה איתי.
    אגב - מה שלא נאמר לי אז ועכשיו אני יודעת - לפעמים קורה שלקיחת איקקלומין לפעמים גורמת להופעת מחזור סדיר גם אם הפסקת לקחת אותו - וזה מה שקרה לי והייתי בהלם כשנכנסתי להריון בהפתעה כי לא חשבתי על העניין
    ממליצה לך להיות רגועה - מניסיון ההריון יופיע ברגע שאת הכי פחות מצפה לו!

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה