סקר - מתי כולם ידעו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, סקר קטן. מתי הודעתם על ההיריון למשפחה, לחברים, ומתי הודעתם לחברים בעבודה? מתי הבחינו בבטן שלכן?
    אני בשבוע 14.5 הבטן התחילה לצאת לאחרונה אבל עדיין לא רואים עם בגדים. למנהלת שלי הודעתי בשבוע 12. למשפחה שלי ולחברה אחת בערך בשבוע 10 (בהריון קודם הודעתי למשפחות מיידית אבל כיוון שעברתי הפלה לפני ההיריון הזה, הפעם הייתי זהירה..)
    למשפה של בעלי בשבוע 12. ואתמול הודעתי לשני מקורבים בעבודה.
8 תגובות
עמוד 1
  • למשפחה הקרובה הודענו כשבוע-שבועיים לאחר הגילוי
    אמא שלי כבר דאגה לספר לכל העולם!!!!
    החברים פה גילו כשהקאתי באמצע קידוש ביום שישי
    ולחברים בישראל בחודש שלישי
  • להנהלה בעבודה סיפרתי בשבוע 7 עם מכתב שמאשר הריון מרופא נשים..למשפחה הקרובה ישר אחרי כמה הכפלות בטא מעולות.. חברה אחת גם ישר סיפרתי כי היא הייתה מודעת למהלך הטיפול.. יש הרבה שלא יודעים עדיין ולא צריכים לדעת בגלל הלשון הרע שלהם..
  • הריון ראשון - אחרי שקיפות לכמה חברות טובות.

כולם ידעו אחרי שהתחתנתי (חוץ מאבא שלי
    פייס: ortal_hori

• בהריון הזה, הודעתי בעבודה מההתחלה כי זו עבודה מאוד פיזית, למשפחה שלי בחודש זליזי ולמשפחה של הבעלול בערך ברביעי. האמת זהיה די קל להסתיר פשוט כי נשארה בטן מההריון של טוהר....
  • לאמא שלי איך שהתוצאה חזרה חיובית וגם לחבר של בעלי
    אחרי השקיפות לכולם!

• ב"ה

בהריון הראשון ממש בהתחלה עוד לפני דופק ( להורים שלי ושל בעלי ולאחים )

בהריון שני- אימא בשבוע 8 בערך ( אי אפשר להסתיר ממנה כלום !) נראתי כמו סמרטוט בגלל הבחילות , לשאר המשפחה שבוע 13 בערך...

בהריון הנוכחי כמו השני בערך....
  • הריון ראשון.. כולם ידעו כי התחתנתי אחרי חודשיים (נכנסתי להריון לפני החתונה) חחחחח...

הריון שני- למשפחה שלי ישררררררררררררררר אחרי המקלון, למשפחה של בעלי יום אחרי- עשיתי בדיקות דם...

לחברות -אחרי דופק...

ולעבודה- בשבוע 10 ככה, כי כבר יצאה לי בטנונית... ( אני רזה אז ישר רואים ) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• סיפרנו למשפחות אחרי דופק
    לשאר סיפרנו רק בשלישי, לאט לאט מהמעגל הקרוב לרחוק יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה