מתחילה להתייאש+לפחד :(( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, קודם כל חשוב לי להגיד שאתן מדהימות! אני רואה כאן את התמיכה וזה ממש אחות לאחות, אז תודה לכן
    אז ככה, פרסמתי מה בעבר הודעה אבל אחזור על הסיפור בכללי.
    אנחנו נשואים 7 חודשים מנסים להיכנס להריון מהרגע שהתחתנו. יצאנו יחד 6 שנים לפני ולפני 3 שנים נכנסנו להריון וביצעתי המלה בשבוע ה6. עם הכדור מייפיג׳ין(למי שמכירה) מאז לקחתי גלולות במשך 3 שנים והפסקתי ביום של החתונה. חשוב לי להדגיש שמאז ומתמיד היה לי מחזור סדיר מאוד מאוד! לכן ישר עליתי על ההריון. ותמיד באיזור הביוץ היו לי כאבים בבטן התחתונה. אז בתחילת ההריון לא בער לי להיכנס כי אמרתי אני אחרי גלולות יקח לי זמן, עשיתי בדיקות ביוץ ותמיד יצא יומיים שלושה אחרי המקווה. בשלושה חודשים הראשונים למרות שדאגנו לקיים יחסים באותו היום לא נקלטנו. ואז הייתי עושה בדיקות ביוץ וכלום! אין פס.. אז התחלתי לבדוק משבוע אחרי המחזור ועדיין כלום! ושוב קיבלתי חודש אחרי חודש וממש נלחצתי כי איך יכול להיות שהקלטנו פעם ועכשיו לא?! זה הגיע לרמות תסכול חדשות!!! ואז החלטתי להרפות ולהפסיק עם הבדיקות ביוץ למיניהם. הלכתי למומחה לפוריות והוא בוא נאמר צחק עליי. אמר שאני צעירה והמחזור מאוד סדיר ככה שלא נראה לו שיש בעיה. ובכל אופן שלח אותי לבדיקת דם ביום ה21 של המחזור(שלא ביצעתי כי היה חג) ואולטסאונד. בקיצור אני ממש ממש מתוסכלת!!! ואני צריכה לקבל בימים הקרובים, ונראה לי שאקבל כי היה חי חודש אקסטרימי במיוחד!!! בנג׳י, אבובים, ושלל מתקני הסופרלנד...
    אני רוצה לדעת מה לעשות!!!! מה להגיד לרופא שיתייחס אליי ברצינות!
    מתוסכלת
    וסליחה על החפירה הארוכה /:
2 תגובות
עמוד 1
  • היי יעלי,
    קודם כל שתדעי שאני ממש מבינה את התסכול שלך, בעצם נראה לי שכולנו מרגישות כמוך ...
    בכל מקרה , אני מציעה שתעשי את הבדיקות שהוא נתן לך, רק כדי לדעת שהכל תקין.
    בלי קשר גם בעלך יכול ללכת לבדוק את הזרע, וברגע שתדעו בעזרת השם שאין בעיות,אוטומטית ירד לך הלחץ (שאולי משהו לא בסדר) וזה יבוא!!
    חברה שלי ניסתה שנה שלמה ללא הצלחה, ומיד לאחר שהם עשו בדיקות (שיצאו תקינות) היא נכנסה להריון , אחרי הלידה הראשונה היא כבר נקלטה ממש מהר שוב ובלי בעיות, לפעמים יש עיכובים מכל מיני סיבות, תעשי בדיקות ואני מחזיקה לך אצבעות שהכל תקין, תעדכני.
  • אני יכולה לבקש בדיקת זרע ככה סתם? מה אני אגיד לרופא?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה