B12 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אתן לוקחות b12?
    זה עוזר/עזר לכן?
    אני מחכה לבעלי והולכת לקנות תכף
    לפני כמה חודשים עשיתי בדיקות כלליות והכל היה תקין והרופא אמר שאין חוסר בבי 12
    ולדעתי אני זקוקה נואשות לבי 12 עקב סחרחורות, חולשה מטורפת ועייפות
    אני פשוט לא מתפקדת יום יום במשך כל היום.
    הבנתי שבי 12 אמור לעזור ..
    תוך כמה זמן זה אמור להשפיע?
    מתי צריך לקחת? לפני אוכל/אחרי/בוקר/ערב?.
    זה כדוריות מציצה מתחת ללשון נכון,
    אשמח להסבר
8 תגובות
עמוד 1
  • אם אני לא טועה B12 זה ברזל

אם כן, תבקשי מהרוקח כדורי ברזל לאישה בהריון , תבקשי את הכמות הכי נמוכה למשל 30 כדורים , שאם הכדור לא יתאים לך תחליפי סוג של ברזל.

אני לוקחת אקטיפירין משהו כזה והרוקח אמר לקחת על בטן ריקה עם מיץ תפוזים ולהימנע ממוצרי חלב שעתיים לפני ושעתיים אחרי..אחכ הסתבר לי גם שיש להימנע מקופאין בזמן הזה

תתיעצי עם הרופא הכי טוב

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אני לוקחת B12 בנוסף לחומצה פולית ולברזל.
    זה כדור קטנטן שלוקחים על הבוקר ומוצצים מתחת ללשון.
    רק עכשיו התחלתי אז עדיין לא יודעת אם עוזר לעניין העייפות.
    מה שכן לא הייתי לוקחת בלי להתייעץ עם רופא קודם

• היי אני לוקחת b12 כבר יותר מחודש, וברזל זה שני כדורים שונים.
    ה b12 זה כדור נמס מתחת ללשון. לוקחים בבוקר
    לדעתי זה טוב. אני לא יודעת אם זה מה שעזר לי נגד הסחרחורות והבחילות או שאולי פשוט הזמן העביר אותן. וגם מולטי ויטמין אני לוקחת. בגלל שבכולם יש חומצה פולית אז הפסקתי את החומצה הפולית בנפרד.
    אתן לוקחות רק ברזל?
  • אני לוקחת רק ברזל
    היום יש לי תור לרופא בטח ייתן לי לעשות בדיקות דם ולפי זה ימליץ לי על עוד כדורים

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אני לוקחת מולטיויטמין כל יום
    ויש שם גם B12
    יום נעים לכולם
  • אני לוקחת מולטיויטמין כל יום
    ויש שם גם B12
    יום נעים לכולם
  • B12 זה ויטמין וברזל זה מינרל שניהם מרכיבים בהמוגלובין לכן כשההמוגלובין נמוך זה נובע בד"כ מחסר של b12 או של ברזל.
    לוקחים רק אם חסר. מצד שני גם אם התוצאה קרובה לגבול התחתון ועדיין בטווח הנורמה כדאי לקחת.
    זה מגיע בד"כ ככדור מציצה תת-לשוני כיוון שמתחת ללשון ישנם כלי דם והמטרה שייספג ישר אל זרם הדם ולא יעבור דרך מערכת העיכול, ככה הספיגה מקסימלית.
  • אענה הפוך, אין מצה שזה מזיק.
    חוסר בויטמין הזה גורם לאנמיה וחוסר חמור יכול להביא
    לבעיות חמורות בתפקוד המח ועוד...
    אפשר לקחת כל היום חוץ משעות הלילה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה