-
אני ילדתי קיסרי חירום את דיאנוש אז בעלי היה איתי לפני שלכחו אותי לניתוח ואחרי שהתאוששתי והחזירו אותי לחדר חושך (לקבלת מגנזיום) הוא היה שם מחכה לי עם התמונה של הקטנה בפלאפון..
-
ב"ה
בלידה של איתמר- בעלי ואימא היו איתי בחדר לידה, גם חמותי וגיסי ( אבל בשלב הראשוני לא של הלידה עצמה רק כשנכנסתי ) , אימא הייתה איתי כל הזמן מ9, בעלי הגיע ב15 מהעבודה ( הוא לא יכל להשתחרר לפני ) , וילדתי רק ב19:20 ,
בלידה של חגי רק בעלי לא הספקתי להודיע לאמא ( זה היה שבת בצהריים ) הכל קרה כ"כ מהר ילדתי תוך שעתיים מהרגע שהגעתי לבי"ח!
-
נראה לי עדיף לקחת רק את הבעל..לא?
אם אמא שלי תבוא והלידה יכולה לקחת שעותת זה סתם מיותר
נראה לי הרבה אנשים.. זה התערבות.. זה סתם לחץ..
באמת שאלה טובה..
ואייי סושי.. אוטוטוווווו
-
רק בעלי ,לא הייתי מסכימה שאנשים אחרים יבואו ,אני עם צירים וכואב לי ואין לי סבלנות לאף אחד וסתם לראות פרצופים דואגים ולחוצים אני לא צריכה
-
חחחחחח דווקא אני אוהבת שנמצאים איתי יש למי להרביץ בכל ציר הם מתחלקים בניהם בלידה האחרונה בעלי אחותי הגדולה וחברה שלי היה שמח ! צחוקים וכאבים ביחד ! אם אמא שלי היתה בארץ אז גם היא ... היחיד שהפריע היה בעלי אז אמר למיילדת אני יוצא רגע למרפסת ( יש יציאה מתוך החדר) אמרה לו צא צא אתה רק מפריע (: !!!! אני דווקא רציתי כמה שיותר תמיכההההה !
יאללה קרוב את שםםםאיזה התרגשות
אביבית
-
בחדר לידה מהשניה שהגעתי ועד שילדתי (12 וחצי שעות)
היו בעלי ואמא שלי
-
בחדר לידה היו הגרוש (שהיה אז בעלי) ואמא שלי... דווקא היה מה זה סבבה...
גם בלידה הזו אני רוצה שיהיו בעלי ואמא שלי... היא מצחיקה אותי עם הלחץ שלה
-
צוצית את משהו מיוחד!
-
אמא שלי ובעלי היו בכולן. מה זה לפני? היו לאורך הדרך.....
בלידה השנייה הגיעה חברה יקרה מהפורום
פייס: ortal_hori
-
לולי - דווקא הלחץ שלה מהלא נודע גמר אותי מצחוק...
אני אחפש לך את סיפור הלידה הראשונה שלי - את נגנבת מצחוק... בפעם הראשונה בחייה אמא שלי נתקלה באפידורל... אחרי שנותנים אותו לא מרגישים כלום, ואמא שלי רואה על המוניטור צירי תופת וקוראת למיילדת ואומרת לה שנראה לי שיש לי בעיה בראש כי אני לא צורחת מכאבים.... לכי תסבירי לה שהאפידורל שיתק לי את הכאב... אם לא הייתי צוחקת - הייתי יולדת לפני
-
לולי - פה רק הזכרתי את אמא שלי חחחח..
זה מהלידה השניה
סיפור לידה של יקיר
-
אני+והבעלול
-
צוצית את גדולה מהחיים!!! גם לי יש קטע כזה לצחוק בדיוק ברגעים שהכי לא מתאים לצחוק חחח
עברת את זה כמו גדולה
-
טוב אני רואה שאין כל רע שכל העולם ואחותו יבואו חחחח
פשוט אמא שלי, בעלי 6דודה שלו מאוד קרובה אליו מגיעים ואז התחלתי לשמוע
גיבורים שגם בני דודים ואחים ואחיות רוצים לבוא ונלחצתי
וצעקתי על בעלי אמרתי לו מה הוא חושב זה הרגע שלי
ואני לא מעוניינת לשמש למשפחה בידור לאחה"צ והוא אמר לי
להירגע ושיהיה מה שאני רוצה ושהוא יעיף את כולם החוצה אם אני ארצה...
ברור שאני ארצה כאילו דאאאא!!!
היחיד שאסכים לו להיות מחוץ לקבוצה האשונה שציינתי
זה אחי הגדול (המרדים) כי הוא וזה יהיה גם עד הלידה וזה כי במדי רופא
ורק יכול לעשות לי קומבינות!!
-
אמא שלי בעלי וגיסתי היו איתי
בעלי ואמא שלי חיכו מחוץ לחדר
בזמן לידה גיסתי היקרה הייתה איתי ותמכה בי ( אחות של בעלי)
-
בזמן הצירים אמא שלי וגיסתי היו איתי
-
אני לא סובלת את זה שכל העולם בא ומחכה בחוץ
וכולך סובלת נראית כאילו פיצצו אותך מכות חחחח
ואנשים חושבים שיש לך עצבים לראות אותם
-
אצלי אין אופציה של כל העולם.......
אמא שלי מגיעה מישראל שבועיים-שלושה לפני התל"מ שלי
תודה לאל שהיא באה! למרות שהיא לחץץץץ
וחמותי כבר הודיעה שתבוא ברגע שיוולד כי היא רוצה להיות כשחותכים בעזרת השם אז היא תהיה בחודש הראשון של האוצר שלנו אי"ה
ואולי אחותי הקטנה תגיע גם....
יש לי פה חברים ישראלים שאולי ירצו לבוא גם- לא יודעת
בחדר לידה אני רוצה את בן הזוג שלי שאני מסתמכת על האדישות שלו שתרגיע את ההיסטריה שלי.... ואת אמא כמובן! (אם היא תעמוד בזה- אצל אחותי היא יצאה החוצה בבכי שכואב לבת שלה....)
-
בלידה הראשונה והשניה. היו איתי הבעלול ודולה, את אמא שלי עדכנו טלפונית... בלידה השלישית הייתי עם אמא שלי, הבעלול הגיע בדיוק אחרי שפיצוש יצאה לאוויר העולם. נגאה לי שגם הפעם אני אבקש מאמא שלי שתתלווה אלי חוץ מהבעלול, אין כמו אמא
-
בחדר לידה עצמו מותר שני מלווים בלבד, אגב
פייס: ortal_hori
-
אמא שלי היתה איתי בחדר לידה עד שהכניסו אותו בפתאומיות לניתוח חירום ששם הייתי לבד. זה היה בשישי בלילה... שבשישי לפני כניסת שבת שלחתי את בעלי הביתה. אמרתי לו שאני אלד בשבת ואמא שלי תהיה איתי ויהיה לי יותר רגוע ונוח שהוא יהיה בבית, יואכל וישתה כמו בנ"א ולא ישאר בבית חולים ששם לא יהיה לו איפה לישון ולאכול ואני סתם יואכל את עצמי מזה שלא נוח לו וכו' וכו'...
(אנחנו לא גרים קרוב לבי"ח ושומרים שבת, לכן לא יכולתי שבעלי יהיה איתי בניתוח ו יחזור הביתה מאוחר יותר...)
l]
-
זה שכל העולם יהעה בחוץ אני יודעת, לא מבינה את הקטע הזה!
תנו ליולדת ספייס ותדחו סיפוקים לעזאזל!! חחחחח
כולם אומרים אנחנו מתים לראות אותו ורוצים להיות שם שייצא...איףףף איזה עצבים!
עכשיו..את לא יכולה להגיד להם תניחו לי ותישארו בבית!!!
-
בעלי היה איתי. כשהלכנו ללדת לא סיפרנו לאף אחד,רק לאחותי הגדולה ובקשתי שלא תספר, לא רציתי את הלחץ של טלפונים וכל זה. בבוקר היתה לי ירידת מים. בצהריים כשהתינוקת נולדה בעלי התחיל להרים טלפונים לכולם שהיו מאוד מופתעים..

-
בשתי הלידות סבתא ומתן.
בלידה השנייה הייתי לבד עד האפידורל (צירים צעקות וזה)
סבתא הגיעה ללחיצות...
אה ומתן יצא בשלב הלחיצות.