מי לא חזרה לעבודה אחרי שנגמרה חופשת הלידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד חודש מסתיימת חופשת הלידה שלי (אחרי שכבר הארכתי) וככל שאני חושבת על זה אני יותר ויותר נחושה לא לחזור לעבוד, כ"כ טוב לי עם הבייבי בבית, גם ככה אני לא ממש מסמפטת את מקום העבודה שלי (אין לי תואר או משהו כזה מעולם לא למדתי אחרי התיכון).
    ברור לי שזו בעיה כי נוצר לי חור בקורות חיים ככה, אבל חשבתי להשאר בבית לפחות עד גיל שנה ובמקביל אולי לקחת איזה קורס שקודם כל יספק לי הנאה ואחרי זה אולי גם יהפוך למיקצוע (מאוד אוהבת עיצוב).
    מה אתן אומרות. איך זה אצלכן?
    בריאות ואהבה!
2 תגובות
עמוד 1
  • אני בהריון ראשון עזבתי את העבודה בדיוק לאחר 9 חודשים לאחר הלידה, הערכתי את החופשה לחצי שנה ,חזרתי לעבודה אבל המנהל פשוט התעלל בי נפשית, אז אמרתי שאני עוזבת מסיבות הורות כדי לקבל את הפיצויים לפחות.
    היום אני עובדת במקום אחר כבר 3 שנים ואני רוצה לעזוב, בלי כל קשר להריון, אני בעצם רק דוחה את ההתפטרות שלי לאחר הלידה כידי לקבל את הפיצויים.

לגבי ההתלבטות שלך- אם את לא מרוצה ממקום העבודה הנוכחי ואת חושבת שתוכלי להתפרנס מעבודה אחרת, אז להתפטר לאחר לידה מזכה אותך בפיצויים, כל עוד עבדת יותר משנה לפני חופשת לידה ואת מודיע על התפטרות עד 9 חודשים לאחר הלידה. בסופו של דבר תלוי במצב הכלכלי שלכם, והאם את יכולה לקחת את הסיכוי שיקח זמן עד שתמצאי עבודה אחרת. אני מאמינה שאין כמו טיפול של אמא לכן הפעם יש לי כוונה להישאר עם הילד בבית בשנה הראשונה .
  • אז אל תחזרי.
    למרות שאני ממש לא יכולה להבין איך אפשר להסתדר כלכלית היום בלי משכורת אחרי שהדמי לידה נגמרים.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה