בנות תסבירו לי על שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כולי מבולבלת, זו פעם ראשונה שאני אמורה להתחיל עם כול הנושא הזה.. הבנתי שאני צריכה להוציא טופס 331 בצירוף טופס 330 מביטוח לאומי עם זה אני הולכת לרופא נשים שלי נכון? עכשו מה זה שאומרים שאני צריכה להיות בשמירה 30 יום לפני הגשת הטפסים? מי משלם לי על ה30 יום הזה? אין לי ימי מחלה בכלל בעבודה בקושי יום וחצי אולי...אז מה על חשבוני אני אמורה לשבת בבית חודש ואז להגיש טפסים ואז לחכות עוד חודש חודשיים עד ההחלטה של ביטוח לאומי וכול הזמן הזה אני לא אקבל משכורת ולא כלום? אני בפאניקה כרגע, אסור לי לצאת לעבוד אני עם הפלה מאיימת (הכתמות) מה עליי לעשות? תגידו עם הבנתי נכון הכול..
2 תגובות
עמוד 1
  • לי לא היה מקרה כזה שנאלצתי לבקש שמירה ב״ה אך בכל זאת , כאן באתר כתוב איך עושים http://www.btl.gov.il/benefits/maternity/risk_pregnancy/Pages/default.aspx

על השמירה משלמים או לפי שכר או מקסימום 286 ש״ח ליום - לפי הנמוך יותר.

ואת צריכה להגיש תביעה לאחר שאת בבית לפחות 30 יום ואם מאשרים לך אז ישלמו לך על הימים האלו וזאת הבנתי כי כתוב שם שאם זו שמירה ראשונה שלך אז היא לא יכולה להיות פחות מ30 יום ולכן הם רוצים שתגישי תביעה רק לאחר 30 ימים בבית ... כמובן שתמיד את יכולה להתקשר ל*6050 שזה מוקד ביטוח לאומי ותוכלי לוודא שעל התקופה הזו גם תקבלי תשלום
  • אכן כן 30 יום את יושבת על חשבונך בימי מחלה כלומר חודש ללא משכורת ואחר כך ביטוח לאומי משלם רטרואקטיבית מהיום בו הם אשרו את השמירה...

בהצלחה...
    היאזרי בהרבה מאוד סבלנות...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה