כמה שאלות מטרידות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כמה שאלות אשמח אם תעשו לי סדר בבלגן.
    א׳. לפני שלוש שנים ביצעתי הפלה בשבוע ה6 עם כדור מייפיג׳ין, האם זה יכול לפגוע בפוריות?
    ב׳. מאז נטלתי גלולות יסמין/ מיליאן במשך שלוש שנים האם זה מעכב הריון/ דוחה ביוץ?
    ג׳. אנחנו מנסים להכנס להריון ללא הצלחה כבר שבעה חודשים, המחזורים שלי סדירים להפליא. אך בתחילת הנישואים ראיתי בבדיקות ביוץ שאני מבייצית ובשלושה חודשים האחרונים לא ראיתי פסים והמחזור תמיד הקדים לי ביום יומיים האם זה קשור?
    ד׳. האם יכול להיות שהזרע של בעלי נפגם? ( ההריון הקודם היה ממנו)
    ה׳. יש דברים מסויימים שמונעים כניסה להריון?
    ובאופן כללי הלכתי למומחה לפוריות שקצת צחק עליי ואמר שאם המחזורים תיקנים אין לי מה לדאוג ושלח אותי לבדיקת דם ביום ה21 של המחזור ואוטסאונד. שעדיין לא ביצעתי כי זה נפל בחג.
    סליחה על השאלות הארוכות ותודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

א. לא
    ב. רק בזמן שלוקחים
    ג. כן
    ד. כן
    ה, כן, הרבה...
    ו. לא מסכים עם הגישה שלו

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה