היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות .... מי שלא זוכרת אותי או לא מכירה אז קצת תזכורת .. אני נשואה כמעט 9 שנים ללא ילדים עברתי 3 הזרעות כפולות ו14 הפריות שלא הצליחו !!! בהפריה האחרונה ניסינו על בסיס ביוץ טיבעי עשיתי זריקות הגעתי לשאיבה וכשאני מתעוררת הרופא מודיע לי ששאבו זקיק אחד אבל לא היה בו כלום . כמובן שלא הייתה החזרה ואני ובעלי הלכנו הבייתה בלי מילים . חיכיתי למחזור שיגיע וכמובן שהוא הגיע ... חושבת איך אני מתחילה את הטיפול הבא .. והמחזור לא מגיע .. עושה בדיקת הריון ו-2 פסים מהממים כמובן שעשיתי עוד 2 בדיקות שתן ו-2 בדיקות דם ו- אני בהריון !!! זה לא חלום!!! טיבעי !!! טיבעי !!!טיבעי !!! אני מקווה שזה מעודד אתכן ורק רציתי להראות לכן שיש ניסים אין על הקדוש ברוך הוא בעולם !!! אל תתיאשו ואל תפסיקו להתפלל הוא שומע אותנו !!! תמיד אמרתי לכן שהוא לא שוכח אף אחת !! מאחלת לכן שה' ישמע את תפילותיכם ויזכה אותכן לזרע קודש בר קיימא במהרה ! לא להפסיק להתפלל .... זהו עכשיו אני בחודש רביעי וכמובן לא מפסיקה להתפלל !!! בהצלחה לכולן !!!
רעיה!!!! רעיה!!!!! זאת ״ורדים״ אם את זוכרת... נכנסתי לראות מה שלומך ושלום קרין כל כך שמחה בשבילך, איזה אושר הודעה מדהימה!!! שיהיה לך הריון קל ולידה קלה ???? היית חזקה בכל התהליך הקשה הזה, ומאחלת לך המון אושר
וואי ורדים מה איתך ????!!! את מאמינה שאני בהריון ??? ועוד טיבעי ??? ישתבח שמו לעד !!! מה איתך ??? מה עושה עכשיו ???
את לא מבינה איך צעקתי מאושר שקראתי את ההודעה שלך. ועוד טבעי?!?! רעיה ממי לך מגיע את הנס הזה!! לרגע אחד לא הפסקת להאמין שזה יקרה. שיהיה לך הריון קל ומהנה ולידה קל ותהני מה בייבי אני מגדלת באושר שני אפרוחים בן 4 ובת שנה וחצי ומי יודע אולי עוד אחד יגיע דש חם לקרן המתוקה
איזה כייף לשמוע ממך!!! מאחלת לך את כול הטוב שבעולם .. ישועת ה' כהרף עין !!! מאחלת לך עוד המון ילדים בריאים ... את מתכוונת עוד לעשות טיפולים ??? אם לא אני מאחלת לך שיבוא טיבעי בע"ה !!